Ostalo

Hrabro ili ludo? Katie Holmes pojavila se bez grudnjaka i iznenadila obožavatelje neobičnom modnom...

Posljednja na popisu 'modnih promašaja', sudeći po komentarima, našla se glumica Katie Holmes koja se pojavila na otvaranju luksuzne trgovine švicarskih satova

RTL.hr
09.09.2021 22:00

Brojne svjetske face na sve načine trude se biti drugačiji od drugih pogotovo kada je riječ o modnim kombinacijama za važne događaje. I dok neke zvijezde to rade odmjereno i sa stilom, druge se jednostavno pogube u želji da se izdvoje iz mase.

katie homes

Posljednja na popisu 'modnih promašaja', sudeći po komentarima, našla se glumica Katie Holmes koja se pojavila na otvaranju luksuzne trgovine švicarskih satova. Iako su ju obožavatelji najčešće navikli gledati u nešto jednostavnijim kombinacijama, 42-godišnja Katie ovaj put odlučila je 'ne igrati na sigurno'.

Katie Holmes

Crvenim tepihom prošetala je u crnoj haljini s neobičnim izrezima i to bez grudnjaka, a kombinaciju je upotpunila s oversize košuljom. I bez obzira na to što su brojni pratitelji ovaj modni odabir 'dočekali na nož', lijepa glumica postigla je ono što je htjela – znatiželjni pogledi slučajnih prolaznika bili su uprti u nju.

'Volim ju, ali ovo je promašaj. Haljina izgleda kao da ju je kupila na internetu za pet dolara. Razočarana sam. Katie, mijenjaj stilista, ne želi ti dobro'', samo su neki od komentara na društvenim mrežama.