Ostalo

Katy Perry inače obožava nositi previše šminke, no ovoga puta iznenadila je fanove te pokazala kako...

Pjevačica Katy Perry trenutno je u izolaciji kao i njezine jednako poznate kolege.

Tabloid.hr
30.03.2020 14:00

Američka pjevačica Katy Perry posljednjih je tjedana kod kuće, kao i većina ljudi na svijetu, a sve zbog pandemije koronavirusa.

Katy trenutno očekuje prvo dijete sa zaručnikom Orlandom Bloomom s kojim je bila prisiljena odgoditi ljetno vjenčanje zbog novonastale situacije, a obožavateljima se tu i tamo javlja na društvenim mrežama kako bi pokazala kako krati vrijeme.

Tako je sada pokazala i kako njezino lice izgleda bez šminke koju inače obožava nositi u povećim količinama, a dio njih poručio joj je kako izgleda potpuno neprepoznatljivo.

Obzirom kakve smo celebrity primjere vidjeli dosad, ne bismo se složili s tim te moramo priznati kako je Katy lijepa žena i bez make up-a te bi ju prepoznali i u takvoj situaciji.

Katy Perry

(FOTO: Instagram)

Ipak, pjevačica se i sama našalila na svoj račun pa je pored fotke sa i bez šminke prokomentirala kako se život prije i poslije karantene itekako razlikuje.

Još jednom je pozvala i sve obožavatelje da ostanu kod kuće te pogledaju novu epizodu "American Idola" u kojem je ona sutkinja.