Play ponuda
Play ponuda
zaklete neprijateljice

Katy Perry na Super Bowlu planira 'obrukati' Taylor Swift

Katy Perry ove će godine nastupiti na poluvremenu najgledanijeg američkog sportskog događaja Super Bowla, a za tu priliku navodno namjerava podvaliti svojoj velikoj neprijateljici, Taylor Swift.

Image
Foto: GQ
RTL/ 4.1.2015. u 16:52
Play ponuda

Katy Perry i Taylor Swift nekad su bile prijateljice, no situacija se promijenila i sada u profesionalnom i osobnom životu jedna drugoj predstavljaju velike međusobne rivale.

Kako piše magazin Holywood Life, Katy će za vrijeme svog nastupa na poluvremenu američkog Super Bowla 'obrukati' Taylor Swift.

"Katy mi je često na raznim dodjelama nagrada znala nešto dobaciti i samo otići. Tada sam shvatila da smo velike neprijateljice, čak je i pokušala otkupiti ljude s kojima sam radila, odsad je izbjegavam", rekla je Swift u razgovoru za Rolling Stone.

Image
Foto: AP Images
Image
AP Images

Perry je, doznavši što je Taylor izjavila, na svom Twitteru napisala 'Čuvaj se Regine George u ovčjoj koži', poručivši time kako Taylor, iako su nekad možda bile dobre, više apsolutno ne može računati na Katy.

Nepoznato je kakvu spačku Perry za vrijeme svog nastupa sprema, hoće li to biti izraženo u preobličenom tekstu pjesme ili možda u nekom vizualnom aspektu, no bit će zanimljivo dočekati 1. veljače i show na poluvremenu finalne utakmice NFL-a.

Play ponuda

Više s weba

Pročitajte još

Image
Kakav otac, takva kći

Što će tata reći? Kći Zdravka Čolića pozirala u nikada oskudnijem izdanju

Play ponuda

Više s weba