Ostalo

Kažu da ih je 'agresivno fotografirao': Paparazzo tvrdi da su mu prijatelji Care Delevingne i Margot...

Ne samo da su dvojica prijatelja manekenke i glumice napali fotografa što se može vidjeti u snimci, već su ga ostavili u nesvijesti nasred ulice

RTL Show
04.10.2022 18:00

Fotograf Pedro Alberto Orquera optužuje manekenku Caru Delevingne , glumicu Margot Robbie , ali i njihove prijatelje za napad kada ih je pokušao fotografirati u Argentini ovog vikenda.

Baš kao i svaka, i ova priča ima dvije strane pa su izvori bliski glumicama izjavili za TMZ kako je argentinski paparazzo navodno bio agresivan u ovom incidentu te su dodali kako je gotovo uzrokovao ozljeđivanje30-godišnje Delevingne i 32-godišnje Robbie prilikom ulaska u Uber. U nastavku su izvori rekli kako su Delevingne i Robbie u ranim jutarnjim satima napustile restoran u Buenos Airesu. S obzirom na to da ih je čekao satima, Orquera ih je navodno odmah nakon njihovog izlaska iz restorana počeo slijediti i "agresivno fotografirati".

Problem je nastao kada je vozač Ubera krenuo iako Margot još nije potpuno ušla u automobil, što je moglo uzrokovati ozbiljnu ozljedu. Naime, bila je prisiljena iskočiti iz automobila u pokretu. Isti izvori ističu kako je Orquera baš tada pobjegao i slučajno pao što je uzrokovalo njegovu ozljedu.

Cara Delevingne i Margot Robbie

Priča već sama po sebi ima nekoliko rupa jer zašto bi paparazzo počeo bježati ako su slavne djevojke već krenule i to tako jako da je pao i zadobio vanjski prijelom kosti ruke. Priča paparazza je sasvim drugačija od one koju tvrde izvori za američki tabloid. Upravo to se može i vidjeti na videozapisu s nadzornih kamera gdje je jasno da su ga hvatali prije nego li je fotograf počeo trčati, a video možete pogledati klikom na sljedeći LINK .

"Bio je to brutalan i kukavički napad osiguranja koje je bilo s njima. Htjeli su me oteti i uzeti mi kameru kako bi uklonili slike", prisjetio se Pedro Alberto Orquera koji je mislio na producente Joseyja McNamaru i Jaca Hopkinsa . Prema Orquerainim riječima, pokušao je pobjeći, ali su ga McNamara i Hopkins navodno udarili s leđa, što je opisao odgovarajućim riječima - "kukavičkim" potezom, pogotovo ako se uzme u obzir da je bio brojčano nadjačan.

Fotograf Pedro Alberto Orquera

"Pao sam... pao sam na ruku i izgubio puno krvi. Imao sam prijelom i kost mi je virila. Izgubio sam puno krvi i bio sam bez svijesti na podu", rekao je fotograf koji ih je još jednom nazvao kukavicama jer su pobjegli i ostavili ga da leži na zemlji u nesvijesti.

Prema njegovim riječima, policiji je trebalo svega nekoliko minuta da dođu na mjesto događaja zahvaljujući kojima je hospitaliziran. U bolnici je fotograf dobio lijekove za smirenje i antibiotike. "Nadam se da neću izgubiti pokretljivost ruke. Morat ću na operaciju. Ne znam koliko će trajati oporavak", zaključio je Orquera.

navodno su policijske snage privele McNamaru i Hopkinsa, ali je i dalje nepoznato jesu li podignute optužnice protiv njih dvojice.