Ostalo

Kćerka Heidi Klum na posljednjim fotkama izgleda kao kontroverzna pjevačka zvijezda

Na posljednjim paparazzi fotkama možemo je vidjeti kako uživa u sunčanom Malibuu na ručku s prijateljima u ležernom izdanju.

Tabloid.hr
23.03.2021 17:00

Heidi Klum legenda je svijeta modelinga, a od nedavno je i njezina kći Leni odlučila krenuti jednakim stopama. Poput majke je rano krenula s manekenskom karijerom, a već se može pohvaliti naslovnicom Voguea za koju je pozirala sa slavnom majkom.

"Kad ste u toj dobi, još uvijek pokušavate shvatiti tko ste, što želite biti i nekako prvi put vidite koji to sve različiti poslovi postoje. Ona želi raditi ono što radim i ja... Sad ima dovoljno godina.Uvijek sam mislilada je premlada. Djecu smo odlučili držati podalje od očiju javnosti. Ali ona sada vozi automobil, ima 16 godinapa sam shvatilaako to možete činiti, može se baviti i modelingom ako to želi", zaključila je Klum u nedavnom intervjuu.

A mladu su Leni već sada počeli uspoređivati s već poznatim damama. Tako je na posljednjimselfiejimaizgledala kao odabranica Brooklyna Beckhama, bogatanasljednica NicolaPeltz , a sada su je mnogi usporedili s kontroverznom pjevačkom zvijezdom, Miley Cyrus .

Leni Klum

(FOTO: www.profimedia.hr)

Na posljednjim paparazzi fotkama možemo je vidjeti kako uživa u sunčanom Malibuu na ručku s prijateljimau ležernom izdanju.

Leni Klum

(FOTO: www.profimedia.hr)