Play ponuda
Play ponuda
znate li na koga mislimo?

Kćerka Heidi Klum na posljednjim fotkama izgleda kao kontroverzna pjevačka zvijezda

Na posljednjim paparazzi fotkama možemo je vidjeti kako uživa u sunčanom Malibuu na ručku s prijateljima u ležernom izdanju.

Image
Foto: www.profimedia.hr
Tabloid.hr/ 23.3.2021. u 17:00
Play ponuda

Heidi Klum legenda je svijeta modelinga, a od nedavno je i njezina kći Leni odlučila krenuti jednakim stopama. Poput majke je rano krenula s manekenskom karijerom, a već se može pohvaliti naslovnicom Voguea za koju je pozirala sa slavnom majkom. 

"Kad ste u toj dobi, još uvijek pokušavate shvatiti tko ste, što želite biti i nekako prvi put vidite koji to sve različiti poslovi postoje. Ona želi raditi ono što radim i ja... Sad ima dovoljno godina. Uvijek sam mislila da je premlada. Djecu smo odlučili držati podalje od očiju javnosti. Ali ona sada vozi automobil, ima 16 godina pa sam shvatila ako to možete činiti, može se baviti i modelingom ako to želi", zaključila je Klum u nedavnom intervjuu. 

>>Heidi Klum objavila fotku s kćeri koja izgleda kao preslika Beckhamove zaručnice

A mladu su Leni već sada počeli uspoređivati s već poznatim damama. Tako je na posljednjim selfiejima izgledala kao odabranica Brooklyna Beckhama, bogata nasljednica Nicola Peltz, a sada su je mnogi usporedili s kontroverznom pjevačkom zvijezdom, Miley Cyrus

Image
Foto: www.profimedia.hr
Image
www.profimedia.hr

(FOTO: www.profimedia.hr) 

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Play ponuda

Na posljednjim paparazzi fotkama možemo je vidjeti kako uživa u sunčanom Malibuu na ručku s prijateljima u ležernom izdanju. 

Image
Foto: www.profimedia.hr
Image
www.profimedia.hr

(FOTO: www.profimedia.hr) 

Play ponuda

Više s weba

Pročitajte još

Image
ZALJUBILI SU SE PREKO UŠIJU

PUKLA JOŠ JEDNA LJUBAV! Srpski glumac Petar Strugar ostavio Olju zbog bliske kolegice

Play ponuda

Više s weba