Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
s mamom na FILMU

Kći Angeline i Brada krenula stopama roditelja!

Četverogodišnja kćer Angeline Jolie i Brada Pitta, Vivienne Jolie-Pitt, zakoračila je u svijet glume. Glumit će princezu Auroru u dječjoj dobi u ekranizaciji bajke o Trnoružici, dok će njezina majka imati ulogu Zle kraljice.

Image
RTL/ 23.8.2012. u 11:55
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Iako ima samo četiri godine, Vivienne Jolie-Pitt, kći glumaca Angeline Jolie i Brada Pitta, već kreće stopama svojih slavnih roditelja. Naime, curica će se pojaviti u Disneyevom filmu.

Očekuje se da će film doći u kina u ožujku 2014. godine, a u njemu će mala Vivienne glumiti princezu Auroru u dječjoj dobi u ekranizaciji bajke o Trnoružici, dok će njezina majka imati ulogu zle vile.

Nakon što je privukao pažnju javnosti angažiranjem popularne Jolie, film je dobio priliku i prezentirati svoju radnju. Naime, po prvi puta nastojat će se detaljnije objasniti što je nagnalo Zlu kraljicu da baci kletvu na Trnoružicu.

"Ovo nije film koji je protiv princeze, ali prvi put istražuje motive ove epske žene. Nadam se da ćete na kraju vidjeti ženu koja je sposobna za mnoge stvari, a samo zato što se štiti svojom agresijom, ne znači da nema i neke toplije kvalitete. Zla kraljica je zapravo sjajna osoba. Ali nije savršena. Ona je daleko od savršenog", prepričala je Angelina zašto ju je privukla upravo ova uloga.

Angelina Jolie i Brad Pitt, predali su zahtjev za građanskim brakom te planiraju jednostavno vjenčanje bez televizijskih kamera, bliceva fotoaparata, slavnih i poznatih gostiju.

Dugoočekivana svadba će se održati  u narednih mjesec dana u kapelici iz 16. stoljeća na njihovom imanju Chateau Miraval u Francuskoj. Na svečanosti će biti pozvani isključivo članovi uže obitelji te bliski prijatelji.

Par neće prodavati medijima svoje fotografije s vjenčanja, a čitava svadba će biti zamišljena kao obiteljsko druženje.

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba

Pročitajte još

Image
Stiže nam 'Južni vetar'

Četiri godine žive ove likove i još nisu gotovi: Maraš, Baća i Sofija o 'Južnom vetru', svojim sumnjama i sreći...

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba