Ostalo

Kći Harisa Džinovića 'preko noći' obrisala golišavi sadržaj i sve što je snimila unutar luksuzne vile u...

Đinine objave na TikTok profilu prati gotovo 120.000 pratitelja, dok njezin sadržaj na Instagram prati više od 50.000 pratitelja

L.K.
22.03.2022 10:30

Kći bosanskohercegovačkog pjevača Harisa Džinović , 18-godišnja Đina Džinović , "očistila" je svoj Instagram profil i ostavila samo tri objave na njemu. Izgleda kako je Đina preko noći odlučila ukloniti većinu objava sa svog Instagram i sav sadržaj s TikTokprofila. Mnogi pretpostavljaju kako su tome presudile mnogobrojnekritike korisnikadruštvenihmreža.

Kroz nekoliko posljednjihobjavljenih fotografija i videosnimaka Đina je otkrila djeliće luksuzne vile njezinih roditelja smještene na Senjaku u Beogradu , no treba napomenuti kako joj to nije prvi put da čini. Njezine objave na TikTok profilu prati gotovo 120.000 pratitelja, dok njezin sadržajna Instagram prati više od 50.000 pratitelja.

Đina Džinović

(FOTO: Screenshot Instagram)

Na cijelom profilu ostavila je samo tri objave među kojima su dva niza fotografija. Osim nje, na njezinom Instagram profilu može se vidjeti njezinog dečka i nogometaša AndrejaĐurića i psa.

Iako se pravi razlog njezinog brisanja sadržaja s popularnih društvenih mreža ne zna, očito je prihvatila kritike svojih pratitelja koji su je nerijetko upozoravali kako bi doista trebala smanjiti s objavljivanjem golišavog sadržaja. Možda su negodovali i njezini roditelji.

Pročitajte još
Haris Džinović o Instagramu i vlastitoj kćeri: 'Da pratim kako je napućila usne? Ne mogu, vrijeđa mi...

Njezin otac je legendarni Haris Džinović, a njena majka Melina je Zagrepčanka koja je svojevremeno otkrila kako joj nije bilo drago jer joj djeca imajuprofile na društvenim mrežama. Izgleda kako je Melina s vremenom popustila, ali ni ocu Harisu nije bilo najmilije kada je shvatio čime se bavi njegova kći na Instagramu.

"To je svakodnevno moljakanje da im se to dopusti, pošto su oni jedini u društvu koji to nemaju, ali ja sam im rekla svoje obrazloženje. Na Instagramu svi imaju trbušnjake, svi su na Maldivima, svi imaju Rolex i Hermes torbu i nitko nije tamo na fakultetu. Ja nisam vidjela nijednu sliku na Instagramu da je netko u biblioteci ili da netko uči. Ja se držim stava da je to u njihovim godinama veliko zlo i da im ne treba biti dostupno", rekla je Melina svojedobnosrpskim medijima.