Ostalo

Kći Kobea Bryanta se prvi put pojavila na Met Gali: Haljina u obliku jajeta mnoge je ostavila u čudu

Htjela je nešto mladenačko i lijepo, njena obitelj je ponosna na nju

Tabloid.hr
14.09.2021 22:00

18-godišnja Natalia Bryant , kći tragično preminulog košarkaša Kobea Bryanta , na ovogodišnjem se izdanju Met Gale pojavila u haljini u obliku jajeta.

Natalia Bryant Met Gala

(FOTO: www.profimedia.hr)

Moglo bi se reći kako je osamnaestogodišnja odbojkašica u ovoj haljini potpuno sakrila svoju sportsku figuru.

"Definitivno sam htjela nositi nešto zaista zabavno i mlado. Drago mi je što mi je Anna Wintour dopustila da nosim ovu izložbenu haljinu. Ovo je kao san", rekla je mlada kćer poginulog Kobea. Dodala je kako je sretna što je njena obitelj ponosna na nju, prenosi pagesix .

Natalia Bryant

(FOTO: www.profimedia.hr)

Natalia Bryant Met Gala

(FOTO: www.profimedia.hr)

Podsjećamo,udovica Vanessa Bryant je skćerima Nataliom, Biancom i Capri ljetovala u Hrvatskoj. Bila je u društvu supruge bivšeg NBA igrača i Kobeovog suigrača Paua Gasola tenjihovejednogodišnjekćeri, Elisabete Gianni , koja je ime dobila po poginuloj Gianni Bryant.

Natalia se jako veselila izletu u Hrvatsku, pa joj je majka ispunila želju.

"Odvela sam djecu u King's Landing. Totalno Cersei/Khaleesi potez. Kobe je dopustio Nataliji da ide s razredom na izlet u Hrvatsku u četvrtom razredu srednje škole, ali nažalost putovanje je bilo otkazano zbog situacije s Covidom. Željela sam pružiti Nataliji priliku da posjeti Hrvatsku. Prekrasna je!", napisala je Vanessa Bryant na Instagramu uz fotografije s odmora.

U Dubrovniku je obitelj Bryantposjetila restoran našeg NBA igrača Bojana Bogdanovića "Forty Four". Osiguranje je u stopu pratilo obitelji Bryant i Gasol te ih nitko nije uspio fotografirati u Hrvatskoj.

Natalia Bryant Met Gala

(FOTO: www.profimedia.hr)