Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
U KOMI JE

Kći Whitney Houston pronađena onesviještena u kadi

Bobbi Kristinu Brown u njezinoj su rezidenciji u Roswellu pronašli suprug Nick Gordon i prijatelj. Prevezena je u bolnicu, gdje joj je inducirana umjetna koma.

Image

Bobbi Kristina Brown

Foto: Instagram
RTL/Hina/ 1.2.2015. u 9:50
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Kći pjevačice Whitney Houston pronađena je u nesvijesti u kadi, a incident podsjeća na tragične okolnosti smrti njezine majke 2012., koja se utopila u kadi u svojoj hotelskoj sobi nakon što je konzumirala drogu.

Po izvorima iz mjesne policije, koje prenosi Atlanta Journal Constitution, Bobbi Kristinu Brown (21) u njezinoj su rezidenciji u Roswellu, 35 kilometara sjeverno od Atlante, pronašli suprug Nick Gordon i prijatelj.

"Živa je i diše, ali osim toga ne znam u kakvom je stanju", izjavila je na konferenciji za tisak glasnogovornica lokalne policije LisaHolland, dodavši kako su istražitelji posjetili dom Bobbi Kristine Brown i obišli je u bolnici.

Hitna pomoć prevezla je mladu ženu u bolnicu North Fulton. Ako je vjerovati stranici TMZ.com, specijaliziranoj za novosti o poznatima, Bobbi Kristini je inducirana umjetna koma.

Bobbi Kristina Brown kći je BobbyjaBrowna i Whitney Houston, planetarno poznate pjevačice koja je iza sebe ostavila desetke hitova. Pjevačica je preminula u veljači 2012. u dobi od 48 godina.

Pronađena je mrtva u kadi u hotelu u Los Angelesu uoči dodjele glazbenih nagrada Grammy. Obdukcijom je zaključeno da se slučajno utopila nakon što je uzela kokain, a imala je problema sa srcem.

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba

Pročitajte još

Image
ne da na svoje

Rozga pokazala nestašnoj djevojci kome Hauser pripada: 'Život je tako prekrasan!'

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba