Ostalo

Keanu Reeves spreman je za vjenčanje s 9 godina mlađom umjetnicom za koju se javnost šali da mu izgleda...

Keanu Reeves već je više od 2 godine u sretnoj vezi s 46-godišnjom umjetnicom Alexandrom Grant koja mu je vratila vjeru u ljubav.

Tabloid.hr
01.05.2020 10:15

Mislili smo kako se ovo nikad neće dogoditi, no stvari se mijenjaju, zar ne?

Među holivudskim stanovnicima postoje muškarci za koje cijeli svijet misli kako baš nikada neće stati pred oltar.

Među njima je bio George Clooney , no ipak se oženio odvjetnicom Amal Clooney . Tu je i ljubitelj dugonogih manekenki Leonardo DiCaprio , ali i 55-godišnji Keanu Reeves , iako su oboje u ozbiljnjim, višegodišnjim vezama.

Keanu Reeves i Alexandra Grant

(FOTO: www.profimedia.hr)

Keanu je već više od 2 godine u sretnoj vezi s 46-godišnjom umjetnicom Alexandrom Grant koja mu je vratila vjeru u ljubav nakon tragične smrti bivše djevojke Jennifer Syme 2001. godine.

Keanu od tada nije potvrdio niti jednu vezu niti se pojavljivao u javnosti sa ženama, a onda je došla Alexandra. Par je dugo skrivao vezu, a kada su ju potvrdili na crvenom tepihu, svijet je bio šokiran.

I to ne zato što Keanu ima djevojku, nego zbog izgleda osebujne Alexandre koja zbog sijede kose izgleda puno starije od svog partnera, iako je 9 godina mlađa.

"Ona je jedna od rijetkih osoba kojima se Keanu otvorio po pitanju emocija i prošlosti. On je dugo vremena bio na mračnim mjestima, ali Alexandrina pozitivnost i podrška odigrale su veliku ulogu u mijenjanju njegova života. Spasila ga je. Draga je, topla i spiritualna osoba te odlično komuniciraju. Osvojila ga je i činjenicom da ima brojne kvalitete koje holivudske žene nemaju", otkrio je izvor blizak glumcu.

Keanu Reeves i Alexandra Grant

(FOTO: www.profimedia.hr)

Tako se u javnosti moglo često čuti kako mu Alexandra više izgleda kao "baka", a manje kao djevojka.

No, Alexandra je i tada pokazala koliko je stabilna u glavi te je na takve komentare samo odmahnula rukom.

Keanu Reeves i Alexandra Grant

(FOTO: www.profimedia.hr)

"Volim i poštujem to što svaka žena može izabrati kako će izgledati u svakoj dobi. Ako žene stradavaju od nametnutih standarda ljepote, hajdemo razgovarati o tim standardima", poručila je jednom prilikom na Instagramu na kojem je i otkrila kako je počela sijediti u ranim 20-ima, da bi se u 30-ima potpuno prestala bojiti.

Što se tiče njegove bivše djevojke Jennifer, bila je to jedna od najtragičnijih ljubavnih priča u Hollywoodu.

S Jennifer je bio u vezi 90-ih godina prošlog stoljeća, no 1999. godine par je zadesila velika tragedija kada su dobili mrtvorođeno dijete u osmom mjesecu trudnoće. Taj događaj emocionalno je uništio oboje, a par se ubrzo rastao.

Dvije godine nakon toga Jennifer je poginula u automobilskoj nesreći sa svega 28 godina, što je dodatno slomilo glumca.

A čini se kako je Keanu spreman za brak, jer sve se glasnije šuška kako par planira vjenčanje. Navodno se umjetnica pohvalila zarukama na ženskoj zabavi Gwyneth Paltrow u veljači.

"Alex je rekla prijateljicama da ju je Keanu zaprosio u svom domu u Hollywoodu na njezin rođendan na Staru godinu, nakon što joj je priredio večeru na kojoj im je kuhao njegov omiljen kuhar", prenosi portal Gossip Cop .

Priča se i kako par želi vrlo intimnu ceremoniju na Havajima sa samo nekoliko gostiju.