Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
Pišu srpski mediji

Kebina kći ipak ne živi američki san? Nedavno je zatražila azil i imala novca samo za jednu kiflicu?

Nasljednica folk glazbenika Dragana Kojića Kebe navodno već neko vrijeme ne živi američki san, a srpski mediji pišu kako je u nekim trenucima jela samo jednu kiflicu na dan

Image
T.M. / 10.6.2022. u 17:30
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Kći srpskog glazbenika Dragana Kojića Kebe, Nataša Kojić već nekoliko godina živi u Sjedinjenim Američkim Država, a ako je vjerovati srpskom Kuriru, djevojka na drugom kraju svijeta često radi ilegalne poslove ili kako se kaže prima novac na 'crno' te paralelno gradi vlastitu glazbenu karijeru. Spomenuti portal nedavno je pisao i kako se njezin otac nedavno našao u velikim financijskim problemima s obzirom na to da mu je biznis propao pa navodno više svojoj kćeri ne može toliko financijski pomagati.

''Nataši roditelji jako nedostaju i svaki put kada imaju mogućnosti i slobodnog vremena dođu u Ameriku. Čak je nedavno njezin brat dolazio ovdje i bio je oduševljen. Unajmila je stan, živi od komponiranja glazbe za pojedine glazbenike koji nemaju veliku karijeru. Nije joj lako jer nema podršku niti jednog člana obitelji, pokušava graditi svoju karijeru i uspjeh bez bilo čije pomoći, ali s druge strane s obzirom na to da je u Ameriku stigla kao stipendistica, ukoliko napusti ovu zemlju više se neće moći vratiti'', rekao je izvor za Kurir.

Kurir piše kako je Kebina nasljednica u Americi doživjela brojne teške trenutke, a u jednom trenutku navodno je jela jednu kiflicu dnevno. Olja i Dragan nagovarali su ju da se vrati u Srbiju, ali ona o tome nije htjela niti razgovarati. Nataša je navodno imala i ozbiljne probleme s bivšim dečkom, a spomenuti portal piše kako je navodno zatražila azil. Najviše nade djevojka polaže u glazbenu karijeru te se nada da će uskoro dosegnuti nešto veći nivo, a sanja i o tome da se probije na američku glazbenu scenu. Dok ne dođe njezinih pet minuta, Nataša snima modne kampanje, statira I pojavljuje se u zabavnim emisijama, piše Kurir.

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba

Pročitajte još

Image
ZAPLAKALA

Najljepša bosanskohercegovačka voditeljica zaručila se nakon deset godina veze: Zbog partnera preselila u Gruziju

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba