Play ponuda
Play ponuda
sve zbog nagle slave

Keira Knightley priznala kako su joj već s 22 godine dijagnosticirali PTSP

Ne znaju se svi nositi sa slavom, a Keira je nekada bila jedna od njih, iako je redala hit za hitom

Image

Keira Knightley

Foto: AP Images
Tabloid.hr/ 5.10.2018. u 13:47
Play ponuda

Poznata glumica Keira Knightley dio je filmske industrije od svoje šeste godine, a kroz svoju je karijeru doživjela brojne uspone i padove. Naime, u showu "Awards Chatter", priznala je kako je već kao dvadesetdvogodišnjakinja doživjela psihički slom i dobila dijagnozu PTSP-a.

Nakon što se na holivudskoj sceni pojavila s filmom "Bend It Like Beckham", Knightley je ubrzo postala jedna od zvijezda poznatih filmova "Pirati s Kariba". "Kada sada pogledam unatrag, to je razdoblje mog života zaista bilo nevjerojatno, hit za hitom. No, kada pogledam dublje, jedino što sam tada čula bile su kritike. Tada još nisam ni znala što radim ili koji mi je životni put", rekla je u intervjuu. 

Glumica je priznala kako joj je bilo zaista teško uživati u naglom uspjehu i slavi, iako je bila nominirana za ulogu u filmu "Pride & Prejudice". "Bila sam i dalje veoma zbunjena. Toliko nominacija i lijepih trenutaka, a ja sam i dalje čula samo one negativne komentare o tome kako ne vrijedim ništa. Imala sam samo devetnaest godina", dodala je. 

Zbog niskog je samopouzdanja, glumica s 22 godine doživjela pravi psihički slom. Dijagnosticirali su joj PTSP te se morala neko vrijeme udaljiti od kamera. 

Nakon brojnih odlazaka psihijatru, glumica se počela oporavljati. "Prestala sam slušati negativne komentare i postala sam samopouzdanija u mojoj glumi", rekla je. Od 2013. je u braku s Jamesom Rightom s kojim ima kćerkicu Edie

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Play ponuda
Play ponuda

Više s weba

Pročitajte još

Image
ELIZABETA AUSTRIJSKA

Zanimljivosti o carici Sisi: Bila je simbol ženske snage, ali i prva influencerica, opsjednuta vježbanjem

Play ponuda

Više s weba