Ostalo

Kelly Brook prekinula s dečkom jer ju je iskorištavao zbog slave

Manekneka Kelly Brook navodno je prekinula vezu s glumcem i manekenom Davidom McIntoshem jer je shvatila da ju on samo iskorištava zbog njene slave.

RTL
19.02.2014 17:05
Kelly Brook i David McIntosh
Kelly Brook i David McIntosh

Kelly Brook se osjeća poniženo nakon prekida veze s bivšim dečkom Davidom McIntoshem .

Još nedavno par je bio nerazdvojan, ali manekenka je navodno prekinula vezu jer postala svjesna da je on s njom samo zbog slave."Kelly misli da ju je David iskorištavao. Osjećala se povrijeđeno i poniženo kada je shvatila da je on bio zainteresiraniji za slavu, nego za nju", otkrio je manekenkin prijatelj The Sunu.

"Očajno je htio biti u novinama i ona ga je izbacila čim je shvatila da je on zapravo obavještavao paparazze gdje se nalaze", dodao je izvor.

David je pak ispričao za Daily Star kako je mislio da se njih dvoje dobro slažu i da nije htio da tomu dođe kraj.

"Htio sam da se stvari razvijaju jer mi se zaista sviđala", rekao je David.

Na pitanje je li to sve bilo samo zbog slave, glumac i maneken je odgovorio: "Medijska pažnja mi nije bila nova stvar. Radio sam dosta modelinga u Americi, tamo me ljudi znaju", rekao je u svoju obranu David.

Kelly i David su se počeli viđati ubrzo nakon novogodišnjeg partija kojeg je manekenka priredila. Na početku njihove veze mnogi su govorili kako pomoću Davida samo želi preboljeti bivšeg dečka, Thoma Evansa s kojim je prekinula prošle godine nakon dvije godine veze.Kelly i David su zadnji put viđeni zajedno na Valentinovo kada su uživali u romantičnoj šetnji u Hollywoodu.

Manekenkin glasnogovornik još nije potvrdio ove informacije.