Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
Ovo boli

Kendall je jednim komentarom brutalno 'pokopala' djevojku Scotta Disicka

Kendall je komentarom stala u obranu svoje starije polusestre Kourtney, čiji je bivši suprug Scott Disick sada u vezi s 15 godina mlađom manekenkom

Image
Foto: ©Splash/Guliver images
Tabloid.hr/ 28.1.2018. u 11:33
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Scott Disick, bivši suprug Kourtney Kardashian, u vezi je s 19-godišnjom Sofijom Richie, a u subotu su prvi put fotografirani s njegovom djecom. Kendall Jenner, čija je starija polusestra majka te djece, pritom nije mogla izdržati i objavila je sočan komentar na Instagramu.

Fotografija je objavljena na profilu Scottovog fana, a Kendall je podrugljivo napisala: "Awww Scott i njegova djeca", osvrčući se na primjetnu razliku u godinama između para.

Iako su Kendallini fanovi dočekali ovakav komentar s oduševljenjem, drugi su joj pokušali ukazati na velike razlike u dobi u obitelji Kardashian. Naveli su pritom njezinu mamu Kris koja je u vezi s 30 godina mlađim muškarcem te sestru Kourtney koja u vezi s Younesom Bendjimom dijeli istu razliku u godinama kao Scott i Sofia.

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba

Pročitajte još

Image
Sanna Marin

Iako mlada, sa suprugom je pola života. Hoće li im brak ovo preživjeti? Finska premijerka u videu prisno pleše s rockerom

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba