Ostalo

Neviđen fijasko: Kendall Jenner i Bella Hadid na udaru kritika!

Nakon kontroverzne Pepsi reklame, Kendall Jenner i njene slavne prijateljice doživjele su veliku neugodnost. Naime, festival koji su promovirale, ispao je totalni promašaj

Tabloid.hr
29.04.2017 13:48

Manekenkepoput Kendall Jenner , Belle Hadid , Hailey Baldwin i Emily Rajtakovski , mjesecima su promovirale luksuzni''Fyre Festival''. Organizator ovog događaja bio je Ja Rule, a karte su se penjale i do 250 tisuća dolara za jedan vikend. Međutim, ono što je uslijedilo je šokiralo sve koji su ga odlučili posjetiti.

Za prikaz nam je potreban tvoj pristanak za umetanje sadržaja s društvenih mreža i trećih pružatelja usluga.

Festival je sve, samo ne luksuzan. Posjetitelji su dijelili dojmove na društvenim mrežama, a na njima se može vidjeti da je riječ o totalnoj mizeriji. Loša hrana i još gori smještaj u običnim bijelim šatorima. Ljepotice su se odmah našle na medijskom udaru jer su posjetitelji koji su platili karte smatrali da su to učinile samo zbog novaca.

Za prikaz nam je potreban tvoj pristanak za umetanje sadržaja s društvenih mreža i trećih pružatelja usluga.

Ja Rule se javno ispričao za ovaj fijasko te naglasio kako je došlo do velikog propusta u organizaciji, a izvođači koji su trebali nastupiti na festivalu su nastupe otkazali.