Play ponuda
Play ponuda
Iskrenost za Vogue

Kendall Jenner otvoreno o očevoj transformaciji u Caitlyn: 'Mama je znala od njihovog trećeg spoja'

Kada je Bruce Jenner postao Caitlyn, svi su bili puni podrške, no njegova obitelj je prije toga godinamasumnjala da se nešto događa, a Kendall je prvi put otvoreno progovorila o očevoj tranziciji i reakcijama unutar obitelji

Image
Foto: Instagram
Vijesti.hr/ 12.8.2016. u 14:42
Play ponuda

Kendall Jenner završila je na naslovnici Voguea, ali je i progovorila o osjetljivoj temi koja je sve zanimala. Dotaknula se svog oca i njegove tranzicije iz Brucea u Caitlyn te otvoreno priznala kako je njena majka, Kris cijelo vrijeme znala što se događa.

Image
Nije gluma za sve

Osam godina pred kamerama, a ne znaju glumiti: Vogue objavio čudan video s Kardashianima

Image
Nije gluma za sve

Osam godina pred kamerama, a ne znaju glumiti: Vogue objavio čudan video s Kardashianima

"Kroz cijeli moj život, često smo "nalijetavali" na Caitlyn umjesto mog oca i bili bismo zbunjeni. Nekako smo znali, ali jesmo li zbilja? Čak smo u jednom trenutku pomislili kako vara mamu jer je bio našminkan i imao lak za nokte."

Zvijezda realityja "Keeping Up With The Kardashians" priznala je kako bi se njen otac "znao ranije ustati kako bi se mogao obući kao žena i uživati u tim kratkim trenucima, a onda bi se vratio u Brucea". 

Nadodala je kako ga je jednom ulovila rano ujutro kad je išla po čašu vode: "Kako sam izlazila, moj tata se spuštao stepenicama s perikom na glavi, šminkom i cipelama - cijela oprema. I nije me vidio! Doslovno sam se smrznula. Pomislila sam 'Molim te, nemoj se okrenuti' jer se mogla okrenuti lijevo ili desno i hvala bogu da nije, još uvijek ne zna da se to dogodilo. To je bio moj prvi put da sam je vidjela."

No, Kendallina izjava koja je sve šokirala bila je: "Moja mama je znala. Znala je od njihovog trećeg spoja." Kendall je očeva tranzicija bila čudna, no danas joj je to "supernormalno". 

Play ponuda

Više s weba

Pročitajte još

Image
Dobio riječi podrške

Nakon tragičnog gubitka Cristiano raznježio obožavatelje fotografijom s kćerkicom: ‘Zauvijek te volim’

Play ponuda

Više s weba