Ostalo

Kendall Jenner se požalila sestri Kylie da Harry Styles smrdi: 'Zamolila sam ga da se češće tušira i...

Mlada Jennerica i član One Directiona su do sada već nekoliko puta bili zajedno i prekidali, a možda je jedan od razloga i taj što Harry Styles baš ne brine o higijeni

vijesti.hr
22.02.2016 08:44

Iako je Harry Styles ukrao srca milijuna tinejdžerica diljem svijeta, ako se pita Kendall Jenner , mogao bi malo poraditi na svojoj higijeni.

Pročitajte još
Nije dugo izdržao: Harry Styles prevario Kendall Jenner?

20-godišnja manekenka, koja je nekoliko puta bila u vezi s omiljenim članom One Directiona i prekidala s njim, navodno mu jegovorila kako bi se trebao češće tuširati i koristiti dezodorans jer mu jako smrde pazusi.

U najavi sljedeće epizode realityja Keeping Up With The Kardashians, Kendall kaže mlađoj sestri Kylie Jenner: "Zamolila sam ga da se češće tušira i rekla mu da ga malo dezdarnska neće ubiti."

A ovo nije prvi put da se neka djevojka buni zbog 'smrdljivog Harryja'. Njegova bivša djevojka Taylor Swift , s kojom je kratko bio u vezi 2013., navodno je tvrdila kako se nije mogla natjerati poljubiti ga jer je imao 'najgori zadah'.

No, ovo Kendallino sramotno otkriće vjerojatno neće pretjerano utjecati na njihov odnos jer je Harry navodno stavio njihovu vezu na pauzu kako bi se posvetio svojoj solo karijeri.