Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
SUĐENJE U BRITANIJI

Kevin Spacey navodno flertao s 19-godišnjim kolegom i ležao s njim na krevetu

Odvjetnica Kevina Spaceyja tvrdi da je Anthony Rapp pokušao prikazati glumca kao "uznemirivača i uhoditelja"

Image
Foto: AP
L. K./ 13.10.2022. u 15:45
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Na suđenju holivudskom glumcu Kevinu Spaceyu doznalo se kako je "flertao s 19-godišnjim Johnom Barrowmanom i ležao s njim u krevetu". Ipak, odvjetnički tim glumca tvrdi kako se između dvojice glumaca nije dogodilo "ništa neprimjereno" u Kevinovom stanu.

Više o susretu 63-godišnjeg i 19-godišnjeg glumca otkrilo se u njujorškoj sudnici, a cijeli postupak protiv oskarovca ​​je pokrenuo glumac Anthony Rapp. I sam Rapp je istaknuo kako je i on sam bio predmet "neželjenog seksualnog napada" Kevina Spaceyja na jednoj zabavi.

Image
Foto: AP
Image
AP

Kako se doznalo na posljednjem svjedočenju, nakon što je Spacey upoznao Barrowmana i Rappa pozvao ih je na večeru, a kasnije i u jedan klub. Spaceyjeva odvjetnica Jennifer Keller je rekla kako njezin klijent nije nudio Rappu alkohol te da njih dvojica nisu bili sami.

Na sve je to dodala kako se Barrowman i Spacey nisu upuštali ni u kakve seksualne aktivnosti dok su ležali na krevetu jer je i Anthony Rapp bio prisutan. Navodno je John Barrowman kasnije Spaceyju poslao cvijeće, a Spacey je često zvao Barrowmana i njegovu majku. Odvjetnica Keller tvrdi kako je Rapp pokušao prikazati Spaceyja kao "uznemirivača i uhoditelja" upravo zbog tih telefonskih poziva.

Image
Foto: AP
Image
AP

Podsjećamo kako je Kevin Spacey joptužen za pet kaznenih djela u Velikoj Britaniji. Sudi mu se po četiri točke za seksualno zlostavljanje dodirivanjem, ali i za optužbu prema kojoj je navodio osobu na seksualni penetrativni čin bez njezinog pristanka. Prema riječima tužitelja, navodno je Spacey prisilio muškarca na oralni seks.

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba

Pročitajte još

Image
najveće ex-yu zvijezde

Tragične sudbine zvijezda 'Žikine dinastije': 'Žika' je tešku tugu skrivao čitav život, a 'Marija' je skončala na ulici

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba