Play ponuda
Play ponuda
procurili mailovi

Khloe i Kylie htjele ukinuti 'KUWTK' zbog Blac Chyne: 'Iskorištava Roba i uništava naš brend'

Blac Chyna je tužila Kardashiane u listopadu prošle godine tvrdeći da su joj naštetile karijeri time što su ukinule show 'Rob & Chyna'.

Image
Foto: www.profimedia.hr
Tabloid.hr/ 19.12.2018. u 16:44
Play ponuda

Khloe Kardashian i Kylie Jenner nisu nimalo podržavale vezu Roba i Blac Chyne, pokazuju e-mailovi koje su sestre razmijenjivale, a koji su procurili u javnost. 

Naime, smatrale su da Chyna 'iskorištava i fizički zlostavlja' njihovog brata te da je 'šetna za njihovu obitelj i show Keeping Up With The Kardashians'. Toliko da su razmišljale da prestanu snimati show ako Rob i Chyna nastave sa svojim reality showom. 

"Toliko smo uvjerene da ona šteti našoj obitelji da smo spremne ukinuti 'KUWTK'", napisala je Khloe

"Jedini razlog zbog kojeg Chyna želi biti s mojim bratom je zbog showa. Ne voli ga i njihova veza je 'fejk' i destruktivna", smatra Kylie koja je čak ponudila da će se više pojavljivati u 'Keeping Up With The Kardashians' ako se ispostavi da im našteti ukidanje showa 'Rob & Chyna'.

"Svi znamo da mi snimanje nije najdraže, ali žrtvovat ću se. Svi vide koliko je ta veza lažna, sramote nas i svi ispadamo lažni. Show ovoj toksičnoj ženi donosi novac i izloženost za koju živi ", dodala je Kylie

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Play ponuda

Podsjetimo, Chyna je tužila Kardashiane u listopadu prošle godine tvrdeći da su joj naštetile karijeri time što su ukinule show 'Rob & Chyna'. 

Play ponuda

Više s weba

Pročitajte još

Image
razlike u braku

Pukla 20-godišnja ljubav: Rastaju se Maksim i Ana Mrvica

Play ponuda

Više s weba