Ostalo

Khloe i Kylie su toliko isfotošopirale fotku za make up kolekciju da ih ni rođena majka ne bi prepoznala

Sestre promoviraju novu zajedničku make up kolekciju, ali obožavatelji nisu impresionirani još jednim pretjerivanjem u Photoshopu

Tabloid.hr
12.06.2019 10:40

Khloe Kardashian i Kylie Jenner su se još jednom našle na udaru kritika zbog pretjerivanja s Photoshopom.

Naime, sestre su udružile snage i stvorile novu make up kolekciju za Kyliein brend 'Kylie Cosmetics', a povodom njena lansiranja obje su objavile istu fotku na svojim Instagram profilima. Na njoj se sestre grle i u rukama drže novu paletu sjenila.

Obožavatelji su, blago rečeno, bili šokirani viđenim jer djevojke izgledaju apsolutno neprepoznatljivo.

"Ovo bi trebale biti Kylie i Khloe?", "Što se dogodilo s vašim licima? Nestale ste. Jako tužno", "Jedva sam prepoznala Khloe zbog svog Photoshopa na fotki ili se možda opet izoperirala. Kako god, nije dobro", samo su neki od komentara zabezeknutih pratitelja reality zvijezda.

Moždadio konfuzije možemo pripisati tomu što Kylie nosi dugu, plavu periku, što podosta odudara od njene prepoznatljive crne kose. Zanimljivo je što njen veliki ožiljak na nozi nije photoshopiran, što nije promaklo obožavateljima.

Khloe je podijelila još dvije fotke iz kampanje, ali one su puno bolje primljene među pratiteljima jer ipak nisu toliko uređivane kao ona na kojoj pozira sa sestrom.