Ostalo

Khloe je ponižena, njeni fanovi Tristanu prijete smrću: hoće li mu oprostiti preljub?

Khloe Kardashian je u stanju šoka nakon što je saznala da ju Tristan vara. Uz sve to, pitanje je dana kada će roditi svoje prvo dijete. No, hoće li ocu djeteta oprostiti prevaru?

Tabloid.hr
12.04.2018 15:02

Obožavatelji Khloe Kardashian zatrpali su Tristanov Instagram profil uvredama nakon što se doznalo da ju je košarkaš varao, a neki su otišli toliko daleko da mu prijete smrću.

"Ne zaslužuješ živjeti. Slomio si srce svojoj kćeri, nisi dobar otac. Srami se, nestani. Kako se osjećaš kao najomraženiji čovjek u Americi" - samo su neki od komentara koji se mogu pronaći ispod Thompsonovih fotografija. Osim uvreda, zatrpali su ga i emojijima zmije i štakora.

Samo nekoliko ljudi stalo je u košarkaševu obranu objasnivši da je Khloe trebala znati što je čeka nakon što je Tristan zbog nje ostavio tadašnju djevojku Jordan Craig , koja je tada bila u osmom mjesecu trudnoće.

Khloe se još nije oglasila, ali bliski izvori tvrde da je u stanju šoka i nevjerice.

"Khloe je znala da je Tristan NBA igrač koji će često biti na putu, suočen s raznim iskušenjima. Znala je sve to, ali mislila je da je on drugačiji. Stalno su se čuli i bili u kontaktu i Tristan ju je držao kao kap vode na dlanu. Vjerovala mu je", ispričao je izvor za Us Weekly.

"Sada je potpuno ponižena. Nikada nije doživjela ovakvu izdaju. Zlo joj je zbog toga što je u njegovoj kući u Clevelandu, sa svim pripremljenim stvarima za bebicu, a sve je bila laž. Želi što prije otići kući u Los Angeles", dodao je izvor.

Unatoč svemu, neki njeni prijatelji ne misle kako bi ovo mogao biti konačan kraj njihove ljubavi.

"Ona je nevjerojatno romantična i sigurno će pokušati sve da izgladi situaciju. Sve to napravila je i u braku s Lamarom Odomom , a sada s Tristanom očekuje dijete, stoga će sigurno na sve načine pokušati spasiti vezu", tvrde.