Play ponuda
Play ponuda
zvjezdani okršaj

Khloe Kardashian odgovorila na prozivke glumice koja ju je napala zbog reklamiranja proizvoda za mršavljenje

Reality zvijezda je napokon ponudila svoje objašnjenje oko reklamiranja takvih proizvoda, ali Jameela Jamil je ponovno uzvratila udarac

Image
Foto: www.profimedia.hr
Tabloid.hr/ 4.4.2019. u 11:21
Play ponuda

Nakon što je prije nekoliko tjedana britanska glumica Jameela Jamil napala Khloe Kardashian zbog reklamiranja neprovjerenih proizvoda za mršavljenje, reality zvijezda je ponudila svoje objašnjenje.

>> Britanska glumica opet 'oprala' Khloe Kardashian zbog reklamiranja neprovjerenih proizvoda za mršavljenje

Podsjećamo, Khloe je objavila fotografiju na kojoj za svoj ravni trbuh zahvaljuje čaju za mršavljenje. Glumica joj je potom odgovorila da je neodgovorna jer ne priznaje da za svoj izgled može zahvaliti osobnom treneru, nutricionistu, kuharu i kirurgu, a ne laksativnom proizvodu kojeg reklamira.

Reality zvijezda je napokon u razgovoru za New York Times odgovorila na Jameeline kritike. Otkrila je da nema kuhara, ali ima osobnog trenera i svoju tjelovježbu redovito prikazuje na Snapchatu.

Rekla je i što misli o oglašavanju proizvoda na društvenim mrežama dodavši da je to jednostavan način da zaradi novac bez odvajanja od svoje kćeri. "Ako postoji posao koji je jako lagan i ne odvraća nas od djece, to je ogromna privilegija. Kada bi dobili istu poslovnu priliku, mislim da biste ju barem razmotrili", kazala je Khloe.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Play ponuda

Jameela je na Twitteru rekla što misli o tom objašnjenju. "I meni su nuđene te iste prilike za reklamiranje, ali ja to ne radim, tako da ni one ne trebaju", napisala je glumica.

Također je uočila da je Khloe obrisala objavu u kojoj promovira sporni šejk, dodavši da: "Ipak postoji nada."

Play ponuda

Više s weba

Pročitajte još

Image
Kakav otac, takva kći

Što će tata reći? Kći Zdravka Čolića pozirala u nikada oskudnijem izdanju

Play ponuda

Više s weba