Ostalo

Khloe Kardashian odlučila zamrznuti svoje jajne stanice: 'To ću učiniti samo da te skinem s grbače'

Khloe je svoju odluku otkrila u posljednjoj epizodi showa "Keeping Up With The Kardashians"

Tabloid.hr
10.04.2020 14:10

Khloe Kardashian je u posljednoj epizodi obiteljskom showa "Keeping Up With The Kardashianas" otkrila vijest da je odlučila zamrznuti svoje jajne stanice , a navodno je za to kriva njezina mama Kris Jenner .

Naime, Khloe i Kris su vodile raspravu u kojoj je Khloe tvrdila kako je sretna trenutno dok je slobodna, ali Kris očito ne misli tako te joj je željela pr onaći novog partnera . Razgovor je krenuo kada je Kris upitala Khloe želi li još jedno dijete. Khloe je tada odgovorila kako misli da još nije vrijeme za to, na što joj je Kris rekla da zamrzne jajne stanice. "Ako budem htjela, napravit ću. Ne brinem trenutno za to", rekla je Khloe.

"Viđaš li se s kime?", pitala je dalje Kris. "Ne i ne pomišljam na to. Nisam bila na spoju otkako smo Tristan i ja prekinuli. Fokusirana sam na True i sebe", rekla je Khloe.

Nakon toga je Khloe razgovarala s najboljom prijateljicom Malikom Haqq o tom kako je željela kćerkici True dati brata ili sestru, na što joj je i Malika, uz mamu, sugerirala da zamrzne jajne stanice.

"Odlučila sam zamrznuti svoja jajašca",rekla je kasnije Khloe Kris, "Samo kako bih te skinula s grbače", dodala je,