Ostalo

Khloe Kardashian priznala: 'Tjedan dana se nisam tuširala dok je Lamar bio u bolnici'

Khloe Kardashian progovorila je što je proživljavala dok je Lamar Odom bio u bolnici nakon što se predozirao u jednom bordelu u listopadu prošle godine

vijesti.hr
18.01.2016 19:15

Kad je LamarOdom završio u bolnici nakon štosepredozirao, KhloeKardashian nije se micala od njega. Danima nije izlazila iz bolnice, a koliko je ozbiljno bila zabrinuta za svog supruga, govori i njezino priznanje da se nije tjedan dana tuširala.

"Psihički, to je uzelo svoj danak. Inače kad prolazim kroz neko teško razdoblje, stres izbacujem u teretani. Ali tada mjesec dana nisam doslovno izašla iz sobe. Nisam baš mogla spavati, a tjedan dana se nisam ni istuširala", priznala je Kardashianka u intervjuu za People.

"Bila sam zarobljena svojim mislima, nisam mogla disati", dodala je.

Ipak, uspjela je nešto naučiti iz tragedije koja ju je zadesila. Shvatila je dau trenutku očaja čovjek ne smije zaboraviti na sebe isvoje zdravlje.

"Morala sam se prisjetiti da, iako se nešto tragično oko mene događa, svejedno trebam nekoliko minuta odvojiti za sebe. Mislila sam si - ok, moram se istuširati. I takve male stvari učine da se puno bolje osjećaš. Morala sam naučiti brinuti se za sebe", zaključila je Khloe.