Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
teški dani su iza nje

Khloe Kardashian priznala: 'Tjedan dana se nisam tuširala dok je Lamar bio u bolnici'

Khloe Kardashian progovorila je što je proživljavala dok je Lamar Odom bio u bolnici nakon što se predozirao u jednom bordelu u listopadu prošle godine

Image

Khloe Kardashian, Lamar Odom

Foto: Instagram
Vijesti.hr/ 18.1.2016. u 19:15
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Kad je Lamar Odom završio u bolnici nakon što se predozirao, Khloe Kardashian nije se micala od njega. Danima nije izlazila iz bolnice, a koliko je ozbiljno bila zabrinuta za svog supruga, govori i njezino priznanje da se nije tjedan dana tuširala. 

"Psihički, to je uzelo svoj danak. Inače kad prolazim kroz neko teško razdoblje, stres izbacujem u teretani. Ali tada mjesec dana nisam doslovno izašla iz sobe. Nisam baš mogla spavati, a tjedan dana se nisam ni istuširala", priznala je Kardashianka u intervjuu za People. 

"Bila sam zarobljena svojim mislima, nisam mogla disati", dodala je. 

Ipak, uspjela je nešto naučiti iz tragedije koja ju je zadesila. Shvatila je da u trenutku očaja čovjek ne smije zaboraviti na sebe i svoje zdravlje. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

"Morala sam se prisjetiti da, iako se nešto tragično oko mene događa, svejedno trebam nekoliko minuta odvojiti za sebe. Mislila sam si - ok, moram se istuširati. I takve male stvari učine da se puno bolje osjećaš. Morala sam naučiti brinuti se za sebe", zaključila je Khloe. 

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba

Pročitajte još

Image
VODITELJICA I NOVINARKA

Đokovićeva šogorica totalna je suprotnost Jeleni! Tko je atraktivna Saška Veselinov, kraljica oblina i poziranja?

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba