Play ponuda
Play ponuda
obitelj iznad svega

Khloe Kardashian: 'Tata bi bio ponosan na našeg brata'

Khloe je na društvenim mrežama pohvalila brata te ga usporedila s njihovim ocem koji je preminuo 2003.

Image
Foto: ©Guliver images/Wenn.com
Tabloid.hr/ 16.6.2018. u 19:18
Play ponuda

Članica Kardashian-Jenner klana, Khloe Kardashian, smatra da bi njihov tata bio ponosan kad bi vidio kako se prema svojoj kćerkici ponaša njezin mlađi brat Rob. Naime, Rob je prije 19 mjeseci postao otac malene Dream s bivšom zaručnicom Blac Chynom.

Objavila je na društvenim mrežama kako je Rob isti kao njihov otac Robert, koji je preminuo 2003., i to na mnogo načina - od smisla za humor do načina na koji voli i poštuje svoju obitelj.  

"Tata bi bio zaista ponosan kada bi vidio kako Rob želi implementirati njegove armenijske korijene u Dreamino odrastanje, a i mnogo bi mu značilo kada bi svi unuci bili bliski. Vodio se time da je obitelj iznad svega, a na taj način sada i Rob funkcionira", napisala je Khloe. 

Mnogo se godina Rob borio s depresijom i poremećajem u prehrani te mu je bilo teško skinuti kilograme. Teško se odricao nezdrave junk hrane te mu nitko nije mogao postaviti pravila zdravog hranjenja. No, mnogi smatraju kako je situaciju shvatio izrazito ozbiljnom kada je na svijet došla njegova kći te se od tada pokušava popraviti kako bi njoj bio pravi uzor.  

Play ponuda

Više s weba

Pročitajte još

Image
velika tuga

Otkriveno od čega je preminuo trogodišnji sin Srđana Todorovića

Play ponuda

Više s weba