Ostalo

Khloe nakon blamaže na Twitteru poslala poklon paket odjeće obožavateljici koja nije mogla priuštiti...

Nakon što su je obožavatelji prozvali da se ponaša poput povlaštene dive, Khloe se odlučila iskupiti

Tabloid.hr
27.03.2019 09:41

Khloe Kardashian je darovala kutiju punu 'Good American' odjeće obožavateljici koja je nedavno tvitala da je morala raditi dodatne smjene kako bi si priuštila jedan par traperica istog brenda.

"Još uvijek ne mogu vjerovati da je moj tvit privukao toliko pažnje. Khloeina sam obožavateljica jako dugo i iznimno sam zahvalna što je izdvojila vrijeme da mi pošalje NEVJEROJATNU odjeću. Njezin sam tvit protumačila samo pozitivno", tvitala je Kaelynn Abner nakon što je dobila poklon paket od Khloe.

Za prikaz nam je potreban tvoj pristanak za umetanje sadržaja s društvenih mreža i trećih pružatelja usluga.

Reality zvijezda je izrazila svoje uzbuđenje napisavši: "Presretna sam što si primila svoj Good American paket!! Nastavi se truditi i biti pozitivna duša."

Podsjećamo, Abner je 15. ožujka tvitala da treba raditi 20 sati kako bi si priuštila jedan par traperica Khloeinog brenda, zbog čega je uzimala dodatne smjene.

Za prikaz nam je potreban tvoj pristanak za umetanje sadržaja s društvenih mreža i trećih pružatelja usluga.

Na to joj je reality zvijezda odgovorila: "Awwwwww, to je jako slatko!", nakon čega su ju iskrizitirali na društvenim medijima zbog socijalne neosjetljivosti prema obožavateljima tanjeg novčanika.