Ostalo

Khloe obožavateljici koja tvrdi da Chicago nije Kimino biološko dijete objasnila kako stoje stvari

Sestre Kardashian često su na meti trolova koji će svaku priliku iskoristiti da bi ih izvrijeđali

Tabloid.hr
18.12.2018 09:49

Kim Kardashian uhvatila je nostalgija pa je u nedjelju objavljivala fotografije iz svog djetinjstva. Na jednoj je pokazala kako je izgledala kao djevojčica, a obožavatelji su komentirali da su njene kćeri North i Chicago njena preslika.

No, javila se jedna osoba koja očito nije učila biologiju u školi. Napisala je tako da Chicago ne može sličiti na Kim jer ju je rodila surogat majka.

Tada se javila Khloe koja je dotičnoj objasnila neke stvari.

"Probaj se informirati prije nego što napišeš takvu glupost. Tvoj zatucani komentar je odraz tvog neznanja. Chicago je u potpunosti Kimino biološko dijete. Hvala bogu što je imala sreće da može imati surogat majku koja je na svijet donijela Chi Chi", poručila joj je Khloe.

Međutim, komentatorici još uvijek nije bilo jasno.

"Nisam rekla da beba nije prekrasna. Stvarno je, ali s obzirom da ju je rodila surogat majka, onda sliči na Kanyea i na surogat majku. To je sve", nastavila je.

Khloe joj je potom objasnila kako funkcionira surogat majčinstvo.

"Samo ti kaže da se moraš informirati prije nego počneš komentirati nešto o čemu očito nemaš pojma. Chicagoima Kimberlyn DNK. Ona i njen muž napravili su embrij i bilidovoljno blagoslovljeni da im surogat majka nosi dijete jer Kim nije mogla. Bog blagoslovio modernu medicinu", napisala je Khloe .