Ostalo

Khloe otkrila što misli o memoarima svog bivšeg supruga: 'Cijenim njegovu iskrenost'

Lamar Odom, bivši suprug Khloe Kardashian, u svojim je memoarima 'Darkness to Light' progovorio o svojoj ovisnosti o seksu i drogama

Tabloid.hr
26.08.2019 15:56

Khloe Kardashian nema sreće u ljubavi, a sve je počelo turbulentnim brakom s bivšom NBA zvijezdom, Lamarom Odomom .

Par je prekinuo prije pet godina, a službeno su se razveli 2016. Iako je Lamar imao problema s alkoholom, drogama i bio ovisan o seksu zbog čega je varao Khloe s brojnim ženama, ona je s njim bila i kad je prolazio kroz najteže razdoblje. Bilo je to u listopadu 2015. kad se predozirao i zamalo umro.

Iako ju je nebrojeno puta povrijedio, Khloe nikad nije ružno govorila o njemu, a sad je ispričala i što misli o njegovim memoarima u kojima je otkrio svoje najmračnije tajne.

"To je njegova istina, ima pravo ispričati svoju verziju. Ja sam imala važnu ulogu u njegovom životu, isto kao i on u mom, tako da mislim da je normalno da ima potrebu, kada govori o svojoj prošlosti, spominjati naš brak", povjerila se Khloe sestri Kim .

Za prikaz nam je potreban tvoj pristanak za umetanje sadržaja s društvenih mreža i trećih pružatelja usluga.

"Te stvari su se dogodile njemu i ja nisam osoba koja bi o tome trebala pričati.Ako mu to pomaže da zacijeli i oporavi se, mislim da je jako hrabro od njega da govori o tome koliko daleko je njegova ovisnost otišla. I ne smeta mi to, cijenim što je toliko iskren. Nije sve lijepo što je rekao, ali cijenim i poštujem iskrenost u svemu tome", zaključila je.