Ostalo

Khloe prima poruke podrške, a Tristanovi prijatelji nisu iznenađeni: 'Znali smo da je vara'

Obitelj Kardashian još nije reagirala na najnoviji skandal, ali izvori bliski obitelji tvrde da su mama Kris i sestre Kim i Kourtney otpočetka Tristanove i Khloeine veze bile zabrinute

Tabloid.hr
11.04.2018 11:57

I dok su mnogi obožavatelji obitelji Kardashian ostali u šoku nakon saznanja da je Tristan Thompson prevario trudnu Khloe , njegovi prijatelji nisu nimalo iznenađeni.

NBA košarkaš je, tvrde, poznati varalica."Nitko od njegovih prijatelja nije iznenađen jer svi znaju da vara. Većina ljudi iz njegovog kruga prijatelja vara i ne misle da ima išta loše u tome", otkrio je izvor blizak Thompsonu za Us Weekly.

Na skandal je reagirala i Amber Rose , koja je Khloe putem Instagrama poslala poruku podrške.

"Znam da smo u prošlosti imale nekih razmirica, ali srce mi je slomljeno. Nitko ne zaslužuje ovakvu bol, pogotovo u ovom osjetljivom razdoblju. Nek Bog blagoslovi tebe i tvoju bebu", napisala je Amber.

Amber Rose

Amber Rose / Instagram

Iako nitko od Kardashiana još nije komentirao situaciju, izvor tvrdi da su Kris Jenner , Kim i Kourtney bile otpočetkazabrinute kada je Khloe prohodala s Tristanom .

"Sve su bile zabrinute zbog toga što je Khloe u vezi s još jednim košarkašem nakon propalog braka s Lamarom Odomom . I sada su se njihovi strahovi pokazali opravdanima", izjavio je izvor blizak Kardashianima.

"Žene se konstantno bacaju na profesionalne sportaše i oni lako zastrane kada su na putu. Kris nikada nije rekla Khloe da je zbog toga zabrinuta jer je smatrala da će time samo stvoriti nepotrebnu dramu", dodaje izvor.

Khloe je trenutno u Clevelandu gdje Tristan igra za Cavalierse, a tamo namjerava i ostati.

"Prekasno je sada da leti u Los Angeles. Čak i da ide privatnim avionom s liječnikom. Rodit će u Clevelandu", dodaje izvor.