Ostalo

Khloe se oglasila oko navoda da je bila Tristanova ljubavnica: 'Koristio je odvjetnike i majku da me...

Khloe je odlučila odgovoriti na tvrdnje da je bila Tristanova ljubavnica dok je njegova tadašnja djevojka bila trudna

Tabloid.hr
12.06.2019 13:36

Khloe Kardashian je sinoć preko Instagram Storyja odgovorila na tvrdnje da je bila ljubavnica Tristana Thompsona dok je on bio u vezi s Jordan Craig , majkom njegovog prvog djeteta.

Otkrila je dosad nepoznate detalje iz ranih dana veze s košarkašem koja je počela 2017., kao i ono što su joj on i njegovi prijatelji tada govorili.

Ona i Tristan su prekinuli svoju turbulentnu vezu u veljači kada ju je prevario s Jordyn Woods , najboljom prijateljicom Kylie Jenner. Khloe je tada bila 'trudna do zuba', a već su prije prekidali zbog njegove nevjere.

Jordan Craig je u sudskim dokumentima reality zvijezdu nazvala Tristanovom "ljubavnicom", a da bi stvari bile bizarnije, i ona je bila trudna dok ju je varao.

Khloe je na Instagramu napisala: "Moja istina je ovo: Upoznala sam Tristana jer je ON IZABRAO otići na slijepi spoj sa mnom. Zajednički prijatelj je to dogovorio... Nakon nekoliko spojeva, Tristan mi je rekao da ima bivšu djevojku koja je trudna. Jasno, nisam bila sigurna želim li ga i dalje viđati ili započinjati vezu. Tvrdio mi je da je ta veza gotova davno prije nego što smo se mi upoznali. Natjerao me da razgovaram s njemu najbližim prijateljima. Pokazao mi je fizički dokaz (razgovore između njega i djevojke) i zvao je svoje odvjetnike da mi to dokaže. Njegovi najbolji prijatelji, poslovni suradici i čak njegova majka su mi rekli da su on i bivša prekinuli prije nego što smo se upoznali".

Khloe Kardashian

Instagram

"Ovo je moja istina. Istina u koju sam vjerovala. Ako iz bilo kojeg razloga ovo nije istina, jako mi je žao što su Tristan i njegovi najbliži lagali o nečem takvom. Molim se da je moja istina prava istina. Bog zna da se molim, ali sad više ne znam čemu vjerovati. Iskreno, iz najdubljih dijelova moje duše, žao mi je! Žao mi je za svu bol koja je možda nastala. Nijedna žena ne zaslužuje proći kroz takvo što. Ovo je MOJA ISTINA", zaključila je Khloe svoje objašnjenje.

Khloe Kardashian