Play ponuda
Play ponuda
pjevala im je lana del rey

Kim i Kanye prije vjenčanja pripremili zabavu za 600 gostiju

Na večeri koju su za 600 uzvanika Kim i Kanye priredili dan prije vjenčanja, pjevala je Lana Del Rey, a goste je dočekao orkestar odjeven u kostime iz 18. stoljeća.

Image
Foto: Instagram
RTL/ 24.5.2014. u 13:06
Play ponuda

Proteklih nekoliko mjeseci Kim Kardashian i Kanye West su posvetili pripremi za svoje vjenčanje. Iako su najavljivali da će njihov 'veliki dan' biti jednostavan i u krugu najbližih, prema večeri koju su pripremili za goste dan prije vjenčanja u Versaillesu, teško je pretpostaviti što njihove uzvanike očekuje na samoj svadbenoj proslavi.  

Kanye je pripremio posebno iznenađenje za svoju zaručnicu pa je goste izvedbom svoje pjesme 'Young And beautiful' rasplakala Lana Del Rey.

Image
Foto: Instagram
Image
Instagram

Kim je već nekoliko puta do sada izjavila kako joj je Lana najdraža pjevačica, a ona i Kanye ovu pjesmu često nazivaju 'svojom'. Iako je reper pokušao nagovoriti popularnu pjevačicu da ovu pjesmu izvede za vrijeme velike prosidbe u listopadu prošle godine, Lana ga je iz nepoznatog razloga odbila. No čini se kako mu ovaj put nije uspjela odoljeti pa je brojne goste razniježila svojom izvedbom.

Prema časopisu People, oko 600-tinjak gostiju, koliko ih je pristustvovalo zabavi, imalo je na raspolaganju tisuću boca šampanjca. Uzvanici su u Versailles došli u kočijama, a dočekao ih je orkestar odjeven u kostime iz 18. stoljeća.

Image
Foto: Instagram
Image
Instagram

Među brojnim poznatim gostima bili su i slavni dizajneri Valentino, AlexandarWang, SteveMcQueen, tenisačica Serena Williams te brojni drugi.

Međutim, sve je to samo početak jer, kako je i na samoj večeri rekao Kanye, vjenčanje njega i Kim bit će danas u Firenci pa se uzvanici sele u Italiju. Od izvora u zračnoj luci doznaje se da par privatnim zrakoplovom odletio u Firenzu.

Tamo će na svečanosti s oko tisuću uzvanika proslaviti svoje vjenčanje. Svečanost će se održati u utvrdi Belvedere iz 16. stoljeća koju je podigla obitelj Medici dok se u toskanskoj prijestolnici čuju oprečna mišljenja o koristi i o utjecaju te 'veselice' o kojoj mediji naširoko pišu.

Kim i Kanye vjenčali su se civilno u Kaliforniji početkom svibnja, pišu tabloidi. Ovim proslavama u Europi mogli bi zaraditi 21 milijun dolara zahvaljujući sponzorstvima i prodaji ekskluzivnih fotografija s vjenčanja.

Play ponuda

Više s weba

Pročitajte još

Image
#MILKMONEY ČINI ČUDA

Razmaženi sinovi Borne Rajić slavili rođendan uz potoke najskupljeg šampanjca

Play ponuda

Više s weba