Ostalo

Kim izjavila da je Petea Davidsona samo htjela odvući u krevet

Zanimljiv je odgovor glumice Megan Fox u situaciji kada je Pete Davidson htio dobiti broj Kim Kardashian

RTL .hr
03.06.2022 14:30

Najpoznatija svjetska starleta Kim Kardashian je otkrila pikanterije koje stoje iza upoznavanja i cijele njezine veze s komičarem Peteom Davidsonom .

U posljednjoj epizodi reality showa 'The Kardashiansa' 41-godišnja Kim je otkrila kako je svoju vezu s 28-godišnjim Peteom Davidsonom držala u tajnosti od gotovo svih, čak i od vlastite obitelji te oka producenata. Tom prilikom je rekla kako je upravo ona tražila komičarev broj mobitela jer kako kaže, isprva nije tražila vezu s njim jer je čula za njegovu "BDE" (big dick energy) zbog čega ga je "samo željela odvući u krevet".

U svom, četiri desetljeća dugom životu rekla je kako joj je najbolji seksualni odnos u životu bio upravo onaj s 13 godina mlađim komičarem, a za njega tvrdi kako je "najbolji čovjek" kojeg je upoznala. Starleta je Peteovo ime prvi put stavila u usta pred milijunima gledatelja kada je čula razgovor svog nećaka Masona i njezine kćeri North u njihovom autu.

Pete Davidson i Kim Kardashian

Kim je svojoj 66-godišnjoj majci Kris Jenner prepričala situaciju u kojoj je Mason rekao North da je njegov odnos sa suprugom njegove majke Kourtney , Travisom Barkerom , odličan te je dodao kako njegov "očuh nije zločesti lik kakvim ga predstavljaju u filmovima". Zbog riječi ovog 12-godišnjaka, Kim je shvatila kako "ima nade i za ostale odnose".

Znatiželjnog producenta je zanima izlazi li s Peteom Davidsonom. "Dakle, izlaziš li s Peteom? Zašto si bila tako tajnovita?" pitao je producent Kim. "Iskreno, jednostavno se osjećam kao da sam se stvarno htjela uvjeriti da sve funkcionira, a ne ... 'O moj Bože, upoznala sam nekoga i zabavljam se.' A onda pričati o tome u emisiji i na kraju za par mjeseci više ne budemo zajedno, ispala bih potpuni idiot", pojasnila je Kim Kardashian.

Ipak, najpopularnija Kardashianka je otvoreno razgovarala sa svojim sestrama Khloe i Kourtney o njezinoj novoj vezi te im je prepričala kako je protekao proces od upoznavanja do veze.

"Odradila sam SNL, a onda kada smo se poljubili u sceni, bio je to samo nekakav trenutak i osjetila sam vibracije i pomislila sam: 'Možda samo moram probati nešto drugačije.' Ali saznala sam da Pete ne dolazi na moj afterparty nakon emisije, a svi su bili na mom afterpartyju. Nekoliko dana kasnije, nazvala sam producenta u SNL-u i rekla: 'Hej, imaš li Peteov broj?' I on mi je dao", kazala je Kim Kardashian.

Kim Kardashian i Pete Davidson

"Poslala sam mu poruku. Nisam uopće pomislila: 'O moj Bože, bit ću u vezi s njim. Mislim, očito je zabavno i smiješno, ali nije čak ni kao... kao što svi misle da je svaki trenutak naše veze poput urnebesne komedije. Jednostavno je normalno", započela je Kim.

"Pete je doslovno najbolje ljudsko biće koje sam ikad upoznala. Ima najbolje srce. Ljudi će uvijek reći: 'O, on je tako smiješan', ali to ima veze s tim koliko je dobar. Duhovitost je četvrta stvar na mom popisu zašto mi se sviđa", dodala je.

"Nakon što smo se našli i bilo je kao nešto, Megan Fox mi šalje poruku i kaže: 'Ovo se stvarno događa? Jer me je prije nekoliko mjeseci pitao za tvoj broj. A ja sam pomislila, čovječe, prije ćeš doživjeti da mene i Machine Gun Kellyja krokodili pojedu nego da dobiješ njezin broj. To se nikada neće dogoditi, ne pitaj me za broj", zaključila je starleta i vlasnica brenda SKIMS.