Ostalo

Kim je prvo izbrisala golišave fotke s odmora, a sad ne prestaje s novim objavama

Kada se prašina oko Tristana Thompsona koji je prevario trudnu Khloe Kardashian malo stišala, Kim je odlučila da je pravo vrijeme za novu dozu njenih fotki s odmora

Tabloid.hr
16.04.2018 15:23

Kada je svjetskim tabloidima odjeknula vijest o aferi Tristana Thompsona , koji je uhvaćen u preljubu s čak tri djevojke dok je Khloe Kardashian bila tik pred porod, Kim Kardashian bila je s Kourtney na otočju Turks i Caicos.

Iako je Khloe proživljavala pravu dramu (a vjerujemo i ostatak obitelji Kardashian), Kim se pravila da se ništa ne događa pa je nastavila na Instagramu objavljivati svoje golišave fotke s plaže.

Međutim, fanovi su je zbog toga napali pa je ubrzo izbrisala sve , da bi sada objasnila zašto je to učinila.

"Izbrisala sam neke fotke jer mi se nije sviđala vibra na mom profilu. Sada sam ih ponovno provukla kroz filter i neke ponovno objavljujem. Luda sam oko vibre na mom Instagramu, molim vas samo pozitivne vibracije", napisala je Kim uz fotku na kojoj ona i Kourtney šeću po plaži.

Nakon te fotke, objavila ih je još, a na svakoj nosi drugi kupaći kostim i kako se zasad čini - nema namjeru tako skoro stati s objavama.

Pohvalila je i svoju trenericu koja joj je pomogla da dobije tijelo kakvo je oduvijek željela imati.

"Godinu dana sam vježbala5 do6 dana u tjednu. Promijenila sam i način prehrane i razlika je golema. Tijelo mi je čvrsto, imam manje celulita i puno više samopouzdanja", napisala je starleta.