Play ponuda
Play ponuda
bili su u rađaonici

Kim Kardashian je prva osoba koja je svoju novorođenu kćer primila u naručje

Kim Kardashian jučer je objavila da su ona i Kanye West postali roditelji djevojčice koju im je rodila surogat majka

Image

Kim Kardashian, Kanye West

Foto: AP Images
Tabloid.hr/ 17.1.2018. u 11:20
Play ponuda

Kim Kardashian i Kanye West objavili su u utorak sretnu vijest - u ponedjeljak je na svijet stigla djevojčica koju im je rodila surogat majka. 

"Kanye i ja s veseljem objavljujemo dolazak na svijet naše zdrave, prekrasne malene djevojčice", napisala je Kim na svojoj stranici. 

Prema pisanju stranih medija, Kim i Kanye bili su prisutni u rađaonici dok je surogat majka rađala, a Kim je prva osoba koja je svoju novorođenu kći primila u naručje. 

Porod je u bolnici Cedars-Sinai u Los Angelesu prošao bez ikakvih poteškoća i komplikacija. Ubrzo nakon rođenja, novog člana obitelji došle su vidjeti Kimina majka Kris i sestre. 

Slavni bračni par u svojoj je poruci zahvalio anonimnoj surogat majci "koja nam je ostvarila snove s najvećim darom koji netko može dati".

TMZ piše da su im razni portali i časopisi nudili milijune dolara za prve fotografije novorođene kćeri, međutim oni su ih sve redom odbili. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Play ponuda

Kim je nakon rođenja kćeri na Instagramu objavila svoju fotografiju uz opis: 'Mama troje djece'. Još uvijek nije objavila koje su ime odabrali za kćer. 

Play ponuda

Više s weba

Pročitajte još

Image
Malala Yousafzai

Najmlađa nobelovka kojoj su talibani pucali u glavu zasjala na naslovnici britanskog Voguea

Play ponuda

Više s weba