Ostalo

Kim Kardashian priznala kroz suze: 'Više nisam materijalist'

Nakon što je u listopadu prošle godine opljačkana u Parizu, Kim Kardashian odradila je svoj prvi televizijski intervju u showu Ellen DeGeneres

Tabloid.hr
27.04.2017 15:23

Poznatoj voditeljici Kim je ispričala da je sada totalno druga osoba. Kaže da je zahvalna što joj se to dogodilo jer ju danas više ne zanimaju materijalne stvari te da se nada da će biti bolja majka svojoj djeci.

"Znam da ludo zvuči, ali znam da mi se to trebalo dogoditi", govori Kim dok joj glas podrhtava i dok se suzdržava suze.

"Ne želim početi plakati, ali znam da mi se to trebalo dogoditi. Osjećam se kao potpunodruga osoba", rekla je Kim dodajući da vjeruje da se neke stvari u životu dogode da te nauče nečemu.

"Nije tajna, a i vidjeli ste u showu - prije sam bila materijalist. Ne mislim da je loše da si priuštiš neke stvari pogotovo ako naprono radiš za to da si ih možeš priuštiti.Stvarno sam ponosna na sve uspješne ljude oko sebe. Ali sretna sam što moja djeca mogu imati mene ovakvu. Više mi stvarno nije stalo do tih stvari", rekla je Kim referirajući se na svoje bogatstvo i dizajnerske krpice.

"Naravno da kada se zaručiš želiš svima pokazati prsten ili ako kupiš novi auto, osjećaš se ponosno i možda to želiš podijeliti na društvenim mrežama. Ali ja se više ne želim time hvaliti kao što sam to radila prije. Jednostavno, to više nisam ja", zaključila je Kim.