Ostalo

Kim Kardashian objavila prve fotografije s Peteom Davidsonom i potvrdila njihovu vezu

Otkada su prvi put zajedno viđeni sredinom studenog prošle godine, o ovom se paru ne prestaje govoriti.

RTL.hr
12.03.2022 13:00

O ljubavnoj vezi Kim Kardashian i Petea Davidsona govori se već mjesecima, a reality zvijezda sada je prvi put objavila i njihove zajedničke fotografije kojima je potvrdila sva nagađanja.

Naime, Kim je objavila niz intimnih fotografija i napokon svima dala do znanja koliko voli svog novog partnera.

Kim Kardashian i Pete Davidson

(FOTO: INSTAGRAM)

"Čiji ćemo automobil uzeti?", napisala je Kardashian uz niz fotografija s Davidsonom.

Sudeći po komentarima, pratitelji su ostali oduševljeni ovim romantičnim prizorima. Među brojnim komentarima, našao se i onaj Khloe Kardashian .

"Volim ovo", napisala je kratko Khloe.

Inače, Kim je nedavno u jednom intervjuu izjavila kako će možda sve detalje o njihovoj vezi otkriti u nadolazećoj Hulu seriji njezine obitelji.

Kim Kardashian i Pete Davidson

(FOTO: INSTAGRAM)

"Nisam snimala sa njime, ali ne protivim se tome. Pete jednostavno nije za to, ali kada bi negdje zajedno bili, sigurno ne bi rekao kamerama da se maknu. Mislim da bih mogla snimiti nešto uzbudljivo, ali to ne bi bilo za ovu sezonu. No, gledatelji će ovu sezonu svakako vidjeti kako smo se upoznali, tko je došao do koga i kako se sve to zbilo. Sve detalje koje svi žele znati", izjavila je Kim.

Podsjetimo, prije mjesec dana tijekom intervjua za magazin People Pete je također potvrdio njihovu vezu nazvavši Kim svojom djevojkom.