Ostalo

Kim Kardashian objavila vijest koja je šokirala fanove

Najpoznatija članica klana Jenner-Kardashian zajedno je sa svojim sestrama objavila zatvaranje svih DASH trgovina koje su uspješno vodile već 12 godina

Tabloid.hr
20.04.2018 11:06

''Vrijeme je za novo životno poglavlje '', objavilaje jedna od najpoznatijih zvijezdadanašnjice, Kim Kardashian , na svojoj web stranici. Naime, riječ je o zatvaranju svih DASH trgovina koje je zajedno sa svojim sestrama, Khloe i Kourtney , vodila već 12 godina.

Inače, DASH je brand odjeće i nakita koji su 2006. osnovalepoznate sestre zajedno sa svojom majkom te čije su trgovine dosadbile locirane u Miamiu, New Yorku i Los Angelesu.

Kim, Khloe i Kourtney Kardashian

Kim je istaknula kako su kako su kroz ove godine stekle mnogo lijepih uspomena, no u posljednje su se vrijemeviše posvetile kreiranju vlastitih brandova , ali i majčinstvu, stoga su odlučile napustiti ono s čime su i započele gradnjukarijera.

Trenutno Kim zajedno sa suprugom Kanyem Westom vodi modnu marku Yezzy , dok se Khloe okušala u kozmetičkim vodama i lansirala kozmetičku marku '' Koko Kollection '' zajedno s mlađom sestrom Kylie Jenner .

Također, Khloe je nedavno postala majkakćerkice True , dokKim i Kourtney već dulje vrijeme uživaju u majčinstvu te svaka ima po troje djece.

''Ne bi bile ovdje gdje jesmo danas da nije bilo naših fanova te svih vjernih kupaca koji su nas podržavali svo ovo vrijeme. Zaista, veliko hvala svima!'', napisala je za kraj Kim te rastužila mnoge koji su pratili svaku njihovu novu kolekciju.