Play ponuda
Play ponuda
KIMONO DIGAO PRAŠINU

Kim Kardashian odgovorila na prozivke i poručila da ne namjerava mijenjati ime svog brenda

Kim Kardashian ponovno se našla na udaru javnosti. Ovoga puta u pitanju je njen novi brend donjeg rublja

Image
Foto: Instagram
Tabloid.hr/ 28.6.2019. u 14:37
Play ponuda

Nakon što je razljutila Japance zbog toga što je svoju liniju donjeg rublja za oblikovanje tijela nazvala Kimono, Kim Kardashian odlučila je reagirati na prozivke.

>> Kim Kardashian na udaru javnosti zbog svojih steznika: 'Naša tradicija nije tvoje igralište!' 

Naime, mnogi se je kritizirali i osudili zbog nepoštivanja japanske kulture i zatražili od nje da promijeni ime kolekcije, međutim Kim je jasno dala do znanja da to ne namjerava učiniti. 

"Razumijem i duboko poštujem značaj kimona u japanskoj kulturi i ne planiram dizajnirati i prodavati odjeću koja bi na bilo koji način podsjećala ili nepoštivala tradicionalnu odjeću. Odlučila sam svoj brend nazvati Kimono, ne zato da spomenutu riječ odvojim od njenih japanskih korijena, već kako bi odala počast ljepoti i detaljima odjevnog predmeta", započela je Kim u izjavi koju je poslala The New York Timesu. 

Kimono na japanskom znači "ono što se nosi", a odnosi se na tradicionalnu odjeću koja se nosi u formalnim prilikama kao što su vjenčanja i pogrebi. To je zasmetalo mnogima, posebice zbog toga što je Kim zatražila da se registrira kao njezin zaštitni znak.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Play ponuda

"To će mi omogućiti da riječ koristim za svoju kolekciju, ali to nikome ne zabranjuje da riječ kimono koristi kao referencu za tradicionalnu japansku odjeću. Moj brend je izgrađen na raznolikosti i uključivosti i jako sam ponosna na ono što dolazi", zaključila je Kardashianka. 

Play ponuda

Više s weba

Pročitajte još

Image
Ponovno zabrinula obožavatelje

‘Najtužnija princeza’ nakon 6 mjeseci liječenja pojavila se u javnosti: Izgleda neprepoznatljivo

Play ponuda

Više s weba