Play ponuda
Play ponuda
ovo još nismo vidjeli

Kim Kardashian ponovno predmet sprdnje na Twitteru zbog neobičnog detalja iz kupaonice

Kim Kardashian je u videu za Vogue gledatelje provela svojom kalifornijskom vilom, ali tviterašima je posebno zapeo za oko njezin umivaonik

Image
Foto: Instagram
Tabloid.hr/ 16.4.2019. u 11:21
Play ponuda

Kim Kardashian je američkom Vogueu dala ekskluzivan video obilazak svoje kalifornijske vile s kojim je zbunila dio obožavatelja.

Naime, tviteraši su uočili neobičan detalj u njezinoj glavnoj kupaonici, točnije na umivaoniku. Iako su na ravnoj površini dvije slavine, zbunjuje ih to što nema vidljivih odvoda.

"Može li netko MOLIM VAS objasniti umivaonike u Kiminoj i Kayneovoj kući", zavapila je jedna tviterašica.

Druga je tviterašica došla do zaključka da se mora raditi o nekoj vrsti "mramorne spužve" koja upija vodu. "Što, siromašni ljudi to nemaju kod kuće?", dodala je ironično.

Drugi su se također narugali pretencioznom dizajnerskom izboru bogatog para, dok su nešto ozbiljniji obožavatelji ponudili svoja objašnjenja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Play ponuda

Dok iz daljine površina umivaonika izgleda ravno, vjerojatno je blago zakrivljena tako da voda iz slavine otječe u mali odvod.

Kiminu holivudsku vilu dizajnirao je Axel Vervoordt, a trebale su mu godine da ju dovede do savršenstva. Reality zvijezda je u Vogueovom video prvi put pokazala interijer svog doma, a pridružili su joj se suprug Kanye i djeca North, Saint i Chicago.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Play ponuda

Upravo se čita

Image
OD 42. GODINE

Željko bez dlake na jeziku: 'Nekad mi bude neugodno što sam tako mlad u mirovini'

Play ponuda

Više s weba

Pročitajte još

Image
SVEN AUGUSTI SANTINI

Hrvatski Brad Pitt gol hodao ulicom, izazvao prometnu nesreću pa napao policajce

Play ponuda

Više s weba