Ostalo

Kim otkrila kako je surogat majka reagirala kad je saznala da nosi njenu bebu

Žena koja nosi bebu Kim kardashian i Kanye Westa u početku nije znala njihov identitet

Tabloid.hr
21.11.2017 12:46

Kim Kardashian otpočetka je vrlo otvoreno pričala o razlozima zašto su se ona i suprug Kanye West odlučili angažirati surogat majku da im rodi treće dijete.

Slavna starleta sada je priznala da joj je cijelo to iskustvo puno teže palo nego što je u početku očekivala.

"Mrzila sam biti trduna i mislila sam da će ovo biti mačji kašalj. Ali, koliko god sam mrzila biti u drugom stanju, da sam mogla još jednom ostati trudna, bilo bi mi puno draže", rekla je Kim.

"Svi koji misle da je imati surogat majku lako - varaju se. Ja smatram da je to puno teža opcija jer nemaš kontrolu nad trudnoćom. I jako mi je teška spoznaja da sam bila u stanju nositi svoje dvoje djece, a da treće dijete ne mogu", dodala je reality zvijezda.

Kim kaže da još uvijek nije svjesna da će uskoro na svijet stići njena treća beba.

Otkrila je i da surogat majka na početku nije imala pojma da nosi bebu jednog od najpoznatijih parova na svijetu.

"Surogat majka čak ni ne mora znati čiju bebu nosi, možete to sasvim anonimno obaviti. Prvo sam strahovala oko toga što ako zna da nosi našu bebu, a ne voli nas i zbog toga odluči da ipak to ne želi? Međutim, htjela sam se povezati s njom i imati odnos s njom. Kada je napokon saznala naš identitet, bila je vrlo uzbuđena. Ona je gledala naš reality show i znala je za moje zdravstvene probleme. Bila je vrlo ponosna što mi može pomoći", zaključila je Kim.