Play ponuda
Play ponuda
nema joj ravne

Kim s čak 34 naslovnice proglašena kraljicom tabloida 2014. godine

Slavna starleta Kim Kardashian odlučila je 2015. godinu započeti s obraćanjem javnosti putem društvenih mreža na kojima je opovrgnula sve glasine koje mediji šire o njoj, a proglašena je i kraljicom tabloida 2014. godine.

Image

Kim Kardashian, North West

Foto: Instagram
RTL/ 3.1.2015. u 13:45
Play ponuda

Najpoznatija svjetska starleta Kim Kardashian 2015. godinu započela je novom titulom - onom kraljice tabloida u protekloj godini.

Na svom je Twitter profilu tako objavila nekoliko statusa kojima opovrgava zloglasne tračeve koji mediji u posljednje vrijeme šire o odnosima između nje i Kanye Westa.

"Ne, nisam trudna'', te ''Kanye i ja nemamo bračnih problema. Dapače, opsjednuti smo jedno drugim”, neki su od statusa koje je Kim napisala.

Image

Kim Kardashian, Kanye West

Foto: Instagram
Image

Kim Kardashian, Kanye West

Instagram

Kim je protekle godine osvanula na čak 34 naslovnice, a na svom je Instagram profilu skupila nestvarnih 27 milijardi obožavatelja, zbog čega je uvjerljivo osvojila titulu kraljice tabloida 2014. godine.

Drugo i treće mjesto natjecanja koje organizira Vanity Fair podijelili su princ William, vojvotkinja Catherine i glumica Jennifer Aniston s ukupno 24 naslovnice u prošloj godini.

Play ponuda

Više s weba

Pročitajte još

Image
HOT, HOT

Hrvatica bujnog poprsja dokazala gotovo nemoguće: Ovo je jedan od najljepših trenutaka u njeznoj karijeri

Play ponuda

Više s weba