Ostalo

Kim se prisjetila kako je uhvatila Brucea Jennera odjevenog u haljinu: 'Histerično sam plakala'

Dok je Caitlyn još bila Bruce Jenner, Kim Kardashian ju je uhvatila odjevenu u žensku odjeću

Tabloid.hr
23.10.2018 14:27

Kim Kardashian prisjetila se trenutka kada je uhvatila svog očuha Brucea Jennera odjevenog u žensku odjeću.

Reality zvijezda dala je intervju Alecu Baldwinu koji je ispričao kako nikad nije primijetio da u Bruceu postoji Caitlyn .

"Kad je odlučio promijeniti spol, ostao sam u šoku. Ne zbog toga što sam ga osuđivao, nego jednostavno nisam to očekivao. Znao je voditi cure u školu i nikad nisam vidio ni trunke Caitlyn u njemu", ispričao je glumac.

Kris Jenner, Bruce Jenner, Kim Kardashian

RE/Press Association/PIXSELL

Kim je zatim priznala da je primijetila da se nešto čudno događa kadje Brucea jednom prilikom zatekla u ženskoj odjeći.

"Ja sam doznala kad sam imala otprilike 25 godina. Mama je bila na putu. Ušla sam u garažu i zatekla ga u ženskoj odjeći. Istrčala sam van, tresla sam se. Na brzinu sam spakirala torbu, nazvala Kourtney i rekla joj da moram doći kod nje i tamo provesti vikend. Histerično sam plakala", otkrila je Kim .

" Kourtney me upitala jesam li uhvatila Brucea u preljubu. Ja sam joj na to odgovorila: Da bar! Ne znam uopće što sam to upravo vidjela", dodala je.

"Bruce me zatim nazvao i zamolio me da ne govorim ništa. Rekao je da će nam jednog dana sve reći, ali da do tada ne govorim mami jer bi ga ubila", rekla je Kim dodajući da nije htjela uništiti mami brak i svoje polusestre Kendall i Kylie ostaviti bez oca pa je šutjela o svemu.

Za prikaz nam je potreban tvoj pristanak za umetanje sadržaja s društvenih mreža i trećih pružatelja usluga.

Bruce je svoj novi identitet obznanio svijetu u srpnju 2015. kadase na naslovnici Vanity Faira pojavio kao Caitlyn nakon što se mjesecima šuškalo da je u tranziciji.

Caitlyn i Kardashianke danas više nisu u dobrim odnosima, ali Jenner je još uvijek u kontaktu s kćerima Kendall i Kylie.