Ostalo

Kličkova bivša više od četiri godine nije vidjela kćer: Odveo ju je u Ukrajinu i nikad je nije vratio'

Hayden Panettiere ispričala je svoju stranu priče prekida s Vladimirom Kličkom i gubitka skrbništva nad kćeri

RTL.hr
30.09.2022 12:45

Glumica Hayden Panettiere gostovala je u ovotjednoj epizodi emisije Red Table Talk' te je u razgovoru sa slavnim voditeljicama priznala kako svoju sedmogodišnju kćer Kayu nije vidjela već četiri godine.

Naime, godine 2018., usred njene borbe s ovisnošću o alkoholu i tabletama, Kaya je otišla živjeti u Ukrajinu sa svojim ocem, boksačkim šampionom Vladimirom Kličkom , od kojeg se Hayden te godine rastala.

"Imala je skoro trigodine i to nije bila u potpunosti moja odluka. Zapravo, nisam ni znalada se to događa dok ona već nije bila tamo", priznala je Hayden.

Hayden Panettiere i Vladimir Kličko

Dodala je i kako je mislila da Kaya ide samo u posjet kod oca jer je djevojčica sve vrijeme bila na relaciji Nashville-Ukrajina, ali čim je došla u Ukrajinu Kličko je rekao da želi puno skrbništvo nad kćeri što je za glumicu bio šok. Također je otkrila i kako je na to pristala samo iz jednog razloga:

"Htjelasam raditi na sebi i ozdraviti, a kada mi bude bolje, stvari će se promijeniti i ona će doći k meni, a ja ću moći provoditi vrijeme s njom. Ali to se nije dogodilo", prisjetila se Hayden.

Glumica je otkrila i kako se tada našla u izrazito teškoj situaciji.

"U zemlji u kojoj je njezin ujak ( Vitalij Kličko )gradonačelnik i oni su tamo ikone, to je zemlja u kojoj dominiraju muškarci, nisam moglaučiniti baš puno toga", požalila se i ispričala koliko joj je teško biti odvojena od kćeri.

"Sjećam se da me njezin tata nazvao i rekao: Kaya ide okolo i ispituje druge žene može li ih zvati mama'. Izgubila sam dah, srce mi je stalo. Smijao se, mislio je da je to smiješno, ali meni je bilo užasno. Nije shvatio", prisjetila se glumica, koja smatra da je taj potez njezine kćeri bio traumatična reakcija na odvajanje od nje.

Podsjetimo, Kličko i Panettiere u vezi su bili od 2009. do 2018. godine, a njihov odnos bio je veoma turbulentan te su u nekoliko navrata prekidali. Ipak, konačan kraj došao je nakon 9 godina.