Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
BILIEBERI ILI MONSTERI

Koja zvijezda ima najveću vojsku fanova?

Jeste li ikad bili nečiji veliki obožavatelj? Iako su vremena velikih rock bendova i hordi fanova davno prošla, neki izvođači i danas uz sebe imaju vojske uglavnom tinejdžera koji se nazivaju svakako - od Gaginih Monstera do Biliebera koji štuju, pogađate, Justina Biebera.

RTL/ 24.6.2012. u 18:20
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Devdesetih su zvijezde obožavateljima govorili Kill your Idols odnosno, ubijte svoje idole. Dvadeset godina kasnije obožavatelji bi najradije ponudili sebe kao žrtvu na pladnju, ne bi li samo na sekundu vidjeli svoje idole. Kult obožavanja dosegao je nevjerojatne razmjere, a ovo je 5 najbrojnijih i najglasnijih.

Britneys Bitches, ime je to obožavatelja pop princeze, koji je nikada nisu napustili, pa čak ni kad je glazbeni svijet od nje dignuo ruke. Sad kad je opet na vrhu Britney im se odužuje, pa na svakom koncertu izdvoji nekolicinu sretnika koji plešu s njom na pozornici. To su doživjeli i naši fanovi koji su sudjelovali u natječaju Kad se pretvorim u Britney.

I Rihanna jaši svoje fanove, odnosno, Navye. 21 milijun obožavatelja ime su si dodijelili nakon Rihannine uloge u filmu Battleship. S obzirom na to da je film promašaj stoljeća, ova grupa entuzijasta možda i promijeni ime. No, slavna je pjevačica za sad jako zadovoljna tim borbenim zovom.

Ludilo koje je u rekordnom roku poharalo svijet zove se One Direction, a baza vrištećih obožavatelja okuplja se pod imenom Dajrekšeneri.

Plaču i dečki ali od sreće kad vide kojom im brzinom rastu bankovni računi. U vrijeme kad je glazbena industrija na koljenima ovakvi su obožavatelji doslovno zlata vrijedni. Za njima kopne i hrvatske obožavateljice koje bi dale sve da vide svoje idole u Lijepoj našoj, pa svakodnevno snimaju video clipove u kojima ih preklinju da dođu.

Sve ove kategorije zadovoljili su domaći Beliberi, što su itekako dokazali  pred našim kamerama. Justin ih je kažu naučio vjerovati da je sve moguće, a vjerska je mantra Never Say Never.

No, prvo mjesto ipak pripada Monsterima. Njihova ih je majka LadyGaga, oslobodila stereotipnih okova, a svi oni koji pripadaju ovoj skupini promoviraju prihvaćanje različitosti. Za Gagu će napraviti sve, pa čak i riskirati život, što su dokazali oni najhrabriji koji su za vrijeme demonstracija u Indoneziji slavili svoju kraljicu.

Ako Beliberi, Dajrešeneri, Navyi ili Britnys bitches sad plaču u vama jer nisu na prvom mjestu i smatraju da su Monsteri i Gaga nezasluženo na tronu, samo im dajte maramicu jer jedan jedinstveni i najveći pjevač svih vremena, skinuo je kapu jedino Gagi.

"Moram se ispričati Gagi. Ženska dobro pjeva", rekao je Mate MišoKovač.

Eto što više reći.

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba

Pročitajte još

Image
Zanosna Trogiranka

Playboyjeva zečica Ena vas zove na bazene!

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba