Ostalo

Koji apsurd: Kanye priznao poraz na izborima, a čini se kako za njega nije glasala niti njegova supruga Kim

Logično, mnogi su bili uvjereni kako je Kim glasala za supruga i oca svoje četvero djece, no neki twiteraši uvjereni su kako je glasala za demokrata Joea Bidena.

Tabloid.hr
04.11.2020 10:00

Reper Kanye West kandidirao se za američkog predsjednika, no i službeno je priznao poraz, iako je to pravi apsurd.

Sada je na Twitteru podijelio fotografiju kojom je naslutio da bi se mogao kandidirati i 2024. godine. Također, Kayne je ranije otkrio da je glasao za sebe, a neki su ga napali jer tvrde da je "bacio svoj glas u vjetar." Na svoju kampanju potrošio je 66 milijuna kuna.

Za prikaz nam je potreban tvoj pristanak za umetanje sadržaja s društvenih mreža i trećih pružatelja usluga.

Kanyeova supruga Kim Kardashian tjednima je vojsku svojih obožavatelja poticala da glasaju te je i sama otkrila kako je obavila svoju građansku dužnost, no nije otkrivala kome je dala svoj glas.

Logično, mnogi su bili uvjereni kako je glasala za supruga i oca svoje četvero djece, no neki twiteraši uvjereni su kako je glasala za demokrata Joea Bidena.

To je još bizarnije kada znamo da je Kanye Trumpov pristaša , a Kim se i zbližila s aktualnim predsjednikom dok je radila na svom prijedlogu reforme kaznenog sustava. Također, u svom posljednjem intervjuu koji je dala jako je pazila da ne kaže ništa negativno o Trumpu.

"Glasala sam! A vi? Ako ste i dalje u redu nakon završetka rada birališta, obvezni su ostati otvoreni i dopustiti vam da glasate pa nemojte napustiti red", napisala je Kim na Twitteru,a onda su neki primijetili da je lajkala tvit: "Glasajte za Bidena ako ste pravi".

Osim toga, retvitala je post demokratske kandidatkinje za potpredsjednicu Kamale Harris .

I sad javnost od nje zahtjeva da otkrije kome je dala glas, no 40-godišnja reality zvijezda mudro šuti.