Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
ŽENE LUDE ZA MOĆNIM RUSOM

Koji je najseksi dio Putinovog tijela?

Vladimir Putin slavi svoj 59. rođendan, no unatoč odmakloj dobi i dalje ima vjerne obožavateljice koje bi ga rado skinule. Žene su organizirale glasovanje o njegovom tijelu.

Image

putin putin

E.M./ 7.10.2011. u 16:43
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Ruski premijer, Vladimir Putin, slavi 59. rođendan, a među prvima su mu čestitale pripadnice njegovog ženskog kluba obožavateljica.

Žene su ispekle kolač, ali i organizirale zanimljivo glasovanje. Odlučile su otkriti koji dio Putinovog tijela je najseksi.

I ostatak Rusije je svom omiljenom političaru odlučio čestitati rođendan.

Pripadnici poketa "Naši" su u njegovu čast organizirali snimanje filma u kojem je sudjelovalo dvije tisuće ljudi. Oni su zapalili svijeće i njima u jednoj moskovskoj ulici formirali broj 59 dok su pjevali pjesmu s refrenom: "Nažalost, rođendan je samo jednom godišnje".

Autori erotskog kalendara sa studenticama Moskovskog državnog sveučilišta kojeg su mu poklonili prošle godine, ovog su puta kreirali bojanku "Dima i Vova", s doživljajima dvojice dječaka- Dmitrija i Vladimira.

No dok se svi oni zabavljaju na premijerov rođendan, Putin je svoj  dan odlučio provesti radno. Nije loše biti omiljeni vođa u toj Rusiji.

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba

Pročitajte još

Image
Preljubnici

Otkrijte koje su poznate nogometne zvijezde varalice u ljubavi

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba