Ostalo

Koliko je ovo slatko? Alex Rodriguez je prije 21 godinu htio otići na spoj s Jennifer Lopez, a sada su...

Alex Rodriguez redovito pokazuje svojoj zaručnici J.Lo koliko ju voli, no ovim je potezom nadmašio sebe

Tabloid.hr
06.06.2019 11:57

Alex Rodriguez je jučer na svom Instagramu podijelio kratki videoisječak iz 1998. godine kojim je nadmašio sve romantične geste ikada.

Naime, tada je bio bejzbolska zvijezda, a u intervjuu nakon utakmice pokazao jeda mu je i prije 21 godinu Jennifer Lopez bila žena iz snova.

"S kim biste otišli na spoj iz snova?", upitao je novinar mladog Rodrigueza koji je kao iz topa odgovorio: "S Jennifer Lopez. Nadam se da mi možete srediti spoj s njom."

"Jednostavno sam imao osjećaj", napisao je A-Rod uz video na Instagramu kojim je prorekao svoju sudbinu.

U komentarima su svoje oduševljenje izrazili brojni obožavatelji slavnog para, dok je njegova zaručnica Jennifer Lopez napisala: "O moj bože... Volim ovo previše".

Inače, bivšem se bejzbolašu želja ostvarila 2017., kada se upoznao sa svojom ženom iz snova na neobaveznom ručku koji se negdje na polovici pretvorio u spoj.

Jennifer je nedavno otkrila da je tada Alex otišao na WC iz kojeg joj je poslao poruku: "Predivna si". Ubrzo su započeli vezu jer su imali puno toga zajedničkog. Naime, oboje su bili svježe razvedeni i imali po dvoje djece gotovo iste dobi.

Zaručili su se prije tri mjeseca, a datum vjenčanja je još uvijek nepoznat.