Play ponuda
Play ponuda
SPECIJALNI AGENT OTKRIVA

Koliko je Sevkin prekid utjecao na stanje duha nacije?

A ono što je Severinu dočekalo nakon dvije godine veze s Milanom Popovićem je ljubavni krah! I dok njih dvoje doziraju istupe u javnosti, nacija se itekako bavi njihovim prekidom! Naš specijalni agent u ovoj priči, Ivan Šarić, istrčao je na ulicu kako bi riješio ovu kriznu situaciju.

RTL/ 16.10.2012. u 18:25
Play ponuda

Kredit u švicarcima , čini se, pao je u drugi plan otkako se Severina razišla s Milanom Popovićem. Naš stručnjak za sve i svašta, inspektor Ivan, ŠarićIvan - izašao je na ulice kako bi provjerio koliko je prekid Seve nacionale utjecao na stanje duha nacije! Glas naroda poslušajte u video prilogu.

I dok se narod nada sretnom kraju tužnog ljubavnog prekida, srpski se mediji uglavnom bave financijskim stanjem  i raspodjelom novca najglamuroznijeg, sada već bivšeg, para na Balkanu! Neki dušebrižnici 'vode brigu' o tome hoće li Severina razlazom od Milana postati bogatija za koji milijun na svome računu!

Kako je Severina već odavno rekla da je njezino najveće blago maleni Aleksandar, borba za imovinu, pogotovo od bivšega - nikako ne spada u njezine životne prioritete!

Play ponuda

Više s weba

Pročitajte još

Image
Fatalna influencerica

Baka Prase zbog nje se povukao, prekid ga je jako pogodio: Tko je zapravo Anja Bla?

Play ponuda

Više s weba