Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
slavni na sljemenu

Koliko naše zvijezde i političari znaju o skijanju?

Iako primarno sportski, Snježna kraljica pravi je estradni događaj, a lica s naslovnica nisu nas iznevjerila ni jučer na Sljemenu. Od zabundane Indire preko pričljivog Hamdije do nostalgičnog Dubravka Šimenca.

RTL/ 6.1.2012. u 18:10
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Među 15 tisuća glasnih grla jučer su na Sljemenu bila i ona naših zvijezda. Štedjelo se nije u navijanju, a neke je euforija oko snježnog sporta ponijela i u mašti.

"Ja da nisam iz svoje ravne Slavonije, da sam negdje s brda, Janica bi bila ugrožena", izjavila je Indira Vladić.

No, Indiri možemo samo vjerovati na riječ, a Mario Valentić dokaz o vrlo dobrom skijaškom umijeću ipak ima zapisan crno na bijelo!

"Dobio sam četvorku iz kolegija skijanje na fakultetu, a s godinama sam usavršavao skijašku tehniku kao rekreativac, dovoljno da uživam u skijanju", povjerio se Mario.

Pobjednik Big Brothera isto uživa na snijegu, ali samo iz daljine. Hvali snijeg, ali drži se tribina.

"Ne, volim zimu ali nisam za skijanje, a zimi volim navijati, volim gledati navijati za Ivicu i za cijelu našu ekipu", rekao je Hamdija Seferović.

Navijalo se i u VIP ložama. Hamdija i naši vodeći političari po pitanju skijaških sposobnosti nalikuju puno više nego što mislite.

"Jako loše stojim na skijama, ali se divim našim majstorima kakav je Kostelić", objasnio je predsjednik Ivo Josipović.

Dok Željko Jovanović voli graditi snješka i grudati se, novopečeni premijer Zoran Milanović je priznao kako sasvim solidno skija za jednog amatera.

Naši bi političari na poduku mogli kod proslavljenog vaterpolista Dubravka Šimenca. Naime, upravo on je jedan od najvjernijih štovatelja hrvatskog sporta i starih zagrebačkih običaja.

"Ja od treće godine skijam, tradicija grada Zagreba u sportu je velika. Nekad su se ovdje skijaški skokovi odvijali, to malo ljudi zna, evo ja znam. Kažem od treće godine i imao sam jedan lom ruke, da se malo pohvalim", rekao je Dubravko Šimenc.

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba

Pročitajte još

Image
hm...

Nije se pojavio na bratovom vjenčanju! Evo što je Affleck mlađi radio za vrijeme svadbe Jennifer i Bena

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba