Ostalo

Koliko naše zvijezde zarađuju u dijaspori?

Nakon što su shvatile da je na hrvatskim pozornicama zarada sve slabija, hrvatskim zvijezdama gaže u dijaspori sve su milije. Tony, Jelena Rozga, Prljavo Kazalište i drugi poznati izvođači imaju fanove po cijeloj Europi, a mi smo ih ovih dana uhvatili na koncertu u Frankfurtu, a sve kako bismo ih ispitali kako diše dijaspora!

RTL
09.11.2012 18:00

Hrvatska dijaspora danas u domovini nije toliko popularna kao devedesetih, ali hrvatski pjevači u dijaspori i dalje rokaju sve u šesnaest. U Frankfurtu je na Hrvatskoj noći 10 tisuća raspjevanih grla u potpunoj euforiji pjevalo hitove Zlatka Pejakovića, Tonyja Cetinskog, Prljavog kazališta, Jelene Rozge, Mate Bulića i drugih.

"U dijaspori je uvijek malo drugačije. Osjeća se ta mlada publika, da je željna i muzičkih promjena, da nije uvijek isto", izjavio je Tony.

A s vrha glavnog zabavljača u dijaspori teško će ikada biti smijenjen Mate Bulić. Budnice i dilirij i dalje su na visokoj cijeni.

Jasenko Houra sa pozornice je iznesen na rukama, Tony Cetinski je zamoljen za ples, a Jelena Rozga susrela se sa jednom od svojih najvatrenijih obožavateljica!

A poklon hrvatskim medijima iz dijaspore je stigao iz usta fra Marinka Vukmana, voditelja Hrvatske noći. Najavljujući nastup Jelene Rozge nije bio ni svjestan kakvu je medijsku bombu ispalio: "Da je već dvije godine sretno zaljubljena, i da je obećala i da je odlučila da će se dogodine udati!"

Obećanje o udaji u kameru nije htjela ponoviti. Čini se da se fra Marinko malo izlanuo. No, ni tisuće kilometara ne mogu je spasiti od pitanja o udaji!

A visoki standard hrvatskih glazbenika čini se i dalje spašavaju gaže u dijaspori. Kako doznajemo, ovakav nastup u Frankfurtu plaćen im je gotovo dvostruko više nego u Lijepoj našoj.